Twan Dohmen presenteert zijn boeken op Netwerkbeurs in Cuijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Schrijver, journalist en bierkenner Twan Dohmen uit Cuijk presenteert op woensdag 21 juni zijn boeken van 14.00 tot 19.00 uur  tijdens de Cuijkse Maasvallei Netwerkbeurs in De Beurs aan de Grotestraat.

Onlangs verscheen Van mol tot Raaf, over de bierhistorie in het Rijk van Nijmegen en omgeving. Met bierige detais waarvan de lezer dorst krijgt. Over het Raafbier in Heumen maar ook het middeleeuwse Molbier uit Nijmegen, beroemd tot in het toenmalige Nederlands Indië. Tips ook waar je al die regionale biertjes van nu nog kunt drinken in je eigen omgeving: van Café Jos tot Samson en Brewpub Stoom. Van mol tot Raaf is voor 15 euro te koop tijdens de beurs.

Eerder publiceerde Dohmen ook een bundel columns. Onder de titel Bokkig schreef de journalist jarenlang een wekelijkse rubriek. Anderhalf jaar Bokkig is te koop voor 5 euro, een exclusieve aanbieding  tijdens de beursdag op woensdag 21 juni.

Twan Dohmen schreef de afgelopen weken voor Maasvallei Netwerk vele berichten over de deelnemers van de Netwerkbeurs in Cuijk.

Twan Dohmen Pers en Communicatie

Smidstraat 23

5431 BG  CUIJK

(06) 51905649

twandohmen@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.