Twan Dohmen Pers en Communicatie

CUIJK/BOXMEER – Twan Dohmen Pers en Communicatie is de naam van het nieuwe bureau van de 54-jarige journalist, schrijver en bierkenner uit Cuijk. Na vele jaren in de lokale en regionale pers is hij ‘voor zichzelf’ begonnen.

Bedrijven die op zoek zijn naar een goede, wervende tekst. Gemeenten die hulp nodig hebben bij het samenstellen van een persbericht. Horecabazen die alles willen weten over bier en brouwen. “Het zijn voorbeelden waarin ik letterlijk tekst en uitleg verstrek.”

“Ik adviseer ondernemers, burgers en overheden in hun communicatie. Schrijven is mijn passie, mijn hele werkzame leven al. Van een kort persbericht tot een stevig boek, bij mij kun je er voor terecht. Bovendien werk ik samen met diverse andere ondernemers, bijvoorbeeld als het gaat om vormgeving en online werkzaamheden (bouwen website, omgaan met sociale media).”

“Goed communiceren is niet altijd makkelijk. Als ervaren journalist weet ik hoe zo’n traject vaak werkt. Hoe krijg je een boodschap in de krant of op facebook of op een website?”

Over zijn ervaring: Twan Dohmen werkt vanaf 1985 in de regio Land van Cuijk, Noord-Limburg en het Rijk van Nijmegen onder meer als journalist, tekstschrijver en communicatie-adviseur. Hij begon als regioverslaggever in de gemeenten Gennep en Bergen. Vervolgens maakte hij na zes jaar een uitstapje naar de overheid als medewerker voorlichting en pr. Eind 1997 werd hij eindredacteur van onder meer Boxmeers Weekblad, een bijna 150 jaar jong en veelgelezen wekelijkse krant in gemeenten Boxmeer, Sint Anthonis en Gennep. Daarnaast heeft hij enkele boeken geschreven over de regio, twee boeken over de regionale bierbrouwhistorie, een boek over de oude gemeentehuizen in Boxmeer en een bundeling van zijn columns (Bokkig).

Meer weten over wat Twan Dohmen Pers en Communicatie voor u kan betekenen? Stuur een mailtje naar twan.dohmen@gmail.com, kijk op linkedin of facebook of bel naar nummer (06) 51905649. “Maak gerust een vrijblijvende afspraak! Hojje wa.”

Print Friendly, PDF & Email