Twan Dohmen uit Cuijk begint eigen pers- en communicatiebureau

CUIJK/BOXMEER – Twan Dohmen Pers & Communicatie is de naam van het nieuwe bureau van de 55-jarige journalist, schrijver en bierkenner. Afgelopen maand is hij ‘voor zichzelf’ begonnen.

Waarvoor kan men bij je terecht? Bedrijven die op zoek zijn naar een goede, wervende tekst. Gemeenten die hulp nodig hebben bij het samenstellen van een persbericht, brochure of ondersteuning en advies in en bij hun communicatie-uitingen. Horecabazen die alles willen weten over bier en brouwen. Het zijn voorbeelden waarin ik letterlijk tekst en uitleg verstrek. Ik adviseer ondernemers, burgers en overheden in hun communicatie. Van een kort maar krachtig persbericht tot een stevig boek, bij mij kun je er voor terecht. Bovendien werk ik samen met diverse andere ondernemers, bijvoorbeeld als het gaat om vormgeving en online werkzaamheden (zoals een website, of hoe om te gaan met sociale media).

Wat heb je aan ervaring in huis? Ik werk vanaf 1985 in de regio Land van Cuijk, Noord-Limburg en het Rijk van Nijmegen onder meer als journalist, tekstschrijver en communicatie-adviseur. Eind 1997 werd ik eindredacteur van onder meer Boxmeers Weekblad. Verder werkte ik ook aan andere kranten in het Land van Cuijk, zoals Graafsche Courant, Cuijks Weekblad en Koerier Mill, en bij media in het Rijk van Nijmegen en Noord-Limburg. Vanaf 1 augustus 2017 verzorg ik de redactie van DeBok.

Daarnaast schreef ik enkele boeken over de regio: twee over de regionale bierbrouwhistorie in Land van Cuijk en Rijk van Nijmegen, een boek over de oude gemeentehuizen in gemeente Boxmeer en een bundel van mijn column Bokkig.

Wat is je kracht op je vakgebied? Goed communiceren is niet altijd makkelijk. Als ervaren journalist weet ik hoe zo’n traject vaak werkt. Hoe krijg je namelijk een boodschap goed in de krant of op facebook of op een website?

Meer weten? Stuur gerust een mail (twan.dohmen@gmail.com), kijk op LinkedIn of facebook of bel naar nummer (06) 5190564.

Twan Dohmen Pers & Communicatie

Smidstraat 23, 5431 BG  CUIJK                                      (06) 51905649        twan.dohmen@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email