Transportbedrijf Sanders Fritom bouwt nieuw bedrijfspand!

Sanders Fritom bouwt een nieuw pand
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft in 2018 de opdracht gekregen van Transportbedrijf Sanders Fritom om een nieuwbouw bedrijfspand te ontwikkelen.

 

Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft in 2018 de opdracht gekregen om een nieuwbouw bedrijfspand, bestaande uit maar liefst 630.000 kg constructiestaal, te ontwikkelen te Uden.

Sanders Fritom verzorgt al sinds de oprichting in 1943 haar diensten op het gebied van fijnmazige distributie. In de loop der jaren is er veel expertise opgebouwd op dit vlak en in een vroeg stadium begonnen met automatisering van de dienstverlening. Daardoor is Sanders Fritom in staat om aan de behoefte van de klant te voldoen. Hierdoor is het bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid en groeit Sanders Frtiom nog steeds.

Het distributiebedrijf aan het Jagersveld in Uden begint dit jaar met de bouw van een geheel nieuw complex. Dat het geroutineerd transportbedrijf nog steeds ambities heeft en vooruit wil, mag wel duidelijk zijn. in 2020 betrekken de medewerkers van Sanders Fritom in hun nieuwe pand, dat dit jaar gebouwd wordt. Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft samen met Van Hooft Architecten uit Veghel dit nieuwbouw bedrijfspand ontwikkeld. Het wordt twee keer zo groot als het huidige gebouw en heeft een totale omvang van 19.400 m2 met een eigen werkplaats en een eigen wasstraat.

Sanders Fritom bouwt een nieuw pand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.