Top Beveiliging BV ‘scoort’ weer een nieuwe auto in Gassel

MILL – Top Beveiliging uit Mill heeft weer een nieuwe auto besteld bij een lokale ondernemer, te weten Autobedrijf Thoonen in Gassel.

In 2006 zijn Paul en Edwin Thoonen begonnen met hun bedrijf TOP Beveiliging. Mede door de overname van Bewakingsdienst Leende in 2009 bezit Top Beveiliging een 20 jaar lange ervaring in de beveiligingsbranche.

Het bedrijf werkt al heel lang samen met vaste opdrachtgevers. Paul en Edwin Thoonen houden van korte lijnen snel reageren en inspelen op de wens van de klanten. Zij hebben veel kennis in huis waardoor ze alle vraagstukken kunnen beantwoorden/invullen. Voor elke klant wordt gekeken wat de wensen zijn, daar wordt de opdracht op afgesteld. Elke opdracht is anders.

Wat onze dienstverlening bij mobile surveillance bijzonder maakt is dat wij werken met digitale applicaties. Dat wil zeggen dat onze beveiligers geen klantgegevens in de auto bij zich hebben, maar van de meldkamer een code krijgen die ze eerst invoeren in het systeem bij calamiteiten. Bij ons zijn de klantgegevens dus altijd veilig omdat we niet met papier werken. Wij werken ook op vaste locaties bij klanten in de retail, food, industrie, paardensport, evenementen en zakelijke dienstverlening. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het gekwalificeerd personeel.

En ook qua mobiliteit werkt Top Beveiliging graag samen met ondernemers uit de regio, zoals bij de aanschaf van een nieuw vervoermiddel.

Top Beveiliging BV
Schoolstraat 33
5451 AS MILL
Telefoon : 0485 – 38 05 05
E-mail : info@top-beveiliging.nl
Website : www.top-beveiliging.nl

Print Friendly, PDF & Email