Tiny School, ceremonieleider bij afscheid, verhuisd naar Beugen

BEUGEN – Tiny School, ceremonieleider bij afscheid, is sinds 1 april 2017 gevestigd op Dorpsstraat 32, 5835 AH in Beugen. Na 35 jaar te hebben gewoond in Siebengewald, heb ik het Limburgse land geruild voor het Brabantse, de provincie waar ik ook ben geboren en opgegroeid.”

Tiny School staat op de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk. ‘Ik wil me wat bekender maken in deze regio. Ik wil laten weten dat ik er ben voor mensen als ze in aanraking komen bij een overlijden. Ik ga met mensen in gesprek, wil wat voor ze betekenen.”

Het werkgebied van de ceremonieleider is vooral het oosten van Brabant en Gelderland. Zijn nieuwe woonplaats Beugen ligt wat centraler. “Deze afgelopen fase in mijn leven in Siebengewald is op een fijne wijze afgesloten. In tegenstelling tot een overlijden kan ik nog teruggaan, kan ik mensen nog zien en spreken, maar realiseer me ook dat de contacten (snel) minder zullen worden.”

“Ik laat Siebengewald achter me en richt me op wat voor me ligt. En dat is in Beugen. Dat betekent niet dat mijn werk anders wordt, maar wel dat ik nieuwe sociale contacten zal aangaan met buren en dorpsgenoten. Dat ik minder reistijd kwijt ben en wat vaker op de fiets naar families en/of uitvaartlocaties kan gaan.”

“Wat blijft is dat ik, samen met de nabestaanden en passend bij de mens die is overleden, een mooi en goed afscheid zal verzorgen. Een afscheid waarin we met woorden, muziek, handelingen, foto’s, terugkijken op het leven dat voorbij is en voor hen die achterblijven troost en steun bieden.”

 

Tiny School, ceremonieleider bij afscheid,logo-tiny-school-ceremonieleider-afscheid
Dorpsstraat 32
5853 AH Beugen

Telefoon : 06-36097711

E-mail : info@tinyschool.nl
Website : www.tinyschool.nl

Print Friendly, PDF & Email