Technisch verkoopmedewerker Gijs Huijbers van Otsutech uit Nieuw Bergen aan het woord

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NIEUW BERGEN – De 35 jarige Gijs Huijbers uit Nieuw Bergen is sinds enige tijd in dienst bij Otsutech en heeft een vast contract. Gijs woont samen met zijn vriendin Susan en heeft als hobby’s hondensport en voorwerpen zoeken met zijn metaaldetector.

Ik zit al meer dan 15 jaar in het slangen en appendage vak, zegt Gijs. Via, via hoorde ik dat Otsutech een technisch verkoopmedewerker zocht. Eigenaar Marc Gelmers en ik konden elkaar al vanuit het vak. In die zin verliep het sollicitatiegesprek vrij soepel en werden we het al snel met elkaar eens.

De keuze om bij Otsutech te gaan werken heeft te maken met het feit dat ik zowel technische als commerciële werkzaamheden mag uitvoeren. Het grote assortiment van producten en diensten telt zeker mee,  maar ik vind het ook leuk om kleine reparaties uit te voeren, slangen te persen en problemen op te lossen. Daarnaast vind ik het klantencontact gewoonweg heel leuk. Klanten die bellen voor reparaties, producten of vragen kan ik altijd direct helpen. Vandaag besteld, morgen in huis. Klanten kunnen spullen brengen of halen bij ons aan de balie, maar indien gewenst komen we ook graag bij de klant op locatie en daar hebben we een hele mooie bedrijfswagen voor.

“Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in de sectoren food, cleaning, agri, industrie en aanverwante sectoren. U moet dan denken aan reinigingssystemen, slangen, haspels en toebehoren, kranen en afsluiters, koppelingen en fittingen, tank- en cipreiniging, pompen en watertechniek, afwateringssystemen, industriële reiniging en agrizaken. Kortom, wij leveren echt alles op dit gebied, u kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het gewoon op voorraad.”

OTSUTECH Industrial Solutions
De Flammert 1002c
5854 NA NIEUW BERGEN

Telefoon : 0485-769002
Mobiel : 06-31304308

E-mail :    info@otsutech.com
Website : www.otsutech.com

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.