Tankstation en carpoolplek op bedrijvenpark Laarakker

Een full service Tango Tankstation met duurzame brandstoffen op Laarakker 73

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

tankstation-en-carpoolplek-op-bedrijvenpark-laarakker-hapsHAPS – Op Bedrijvenpark Laarakker wordt nog dit jaar een tankstation gevestigd. Op een perceel op het zuidelijk deel van het bedrijvenpark, gelegen aan de randweg Haps, komt een brandstofpunt voor particulieren en een zakelijk tankconcept inclusief duurzame brandstoffen. Het wordt een samenwerkingsverband tussen Tango (brandstofpunt) en Greenpoint/van Kessel Olie (zakelijke markt en duurzame brandstoffen).  Ook komt er een carpoolparkeerplaats nabij het tankstation.

In het bestemmingsplan van bedrijvenpark Laarakker was een tankvoorziening op deze locatie al als mogelijkheid opgenomen. Directeur Olaf de Croon: “Onze wens was daarbij een full service concept waarbij ook duurzame brandstoffen (zoals LNG, CNG en op termijn mogelijk ook waterstof) aangeboden zouden gaan worden. Dat is gelukt en daarmee creëren we een mooie voorziening voor onze ondernemers op Laarakker, in de regio en het verkeer op de nieuwe Hapse randweg.”

Carpoolparkeerplaats
Een carpoolparkeerplaats bij Laarakker wordt met de komst van het tankstation ook gerealiseerd. Wethouder Maarten Jilisen geeft hierover aan: “Dat was een uitdrukkelijke wens van de gemeente aangezien wij het carpoolen willen stimuleren in het kader van duurzaamheid en het reguleren van de verkeersstromen.”

Duurzame brandstoffen
Joan van Kessel, directeur Van Kessel Olie: “Op Laarakker bouwen wij geen traditioneel tankstation maar investeren wij met ons Greenpoint concept in een tankstation met conventionele diesel én duurzame alternatieven. Op die manier willen wij duurzame brandstoffen aan plaatselijke ondernemers beschikbaar stellen voor een vlotte en stapsgewijze transitie van fossiele naar duurzame energie. Wij zien dit als een gezamenlijke missie waarbij wij met de gemeente Cuijk en bedrijvenpark Laarakker als partners willen optrekken.“

De Cuijkse wethouder Maarten Jilisen vult aan: “De gemeente Cuijk heeft ambities op het gebied van verduurzamen en heeft waardering voor ondernemers die hier in willen investeren.”

tankstation-en-carpoolplek-op-bedrijvenpark-laarakker-haps

Tankstation Tango is verheugd dat zij, naast het succesvolle brandstofpunt aan de noordelijke ontsluiting van Cuijk naar de A73, nu ook in de zuidelijke omgeving van deze snelweg, aan de N264, automobilisten van voordelige brandstof kunnen voorzien.  “Ook bij Bedrijvenpark Laarakker zal de automobilist onze karakteristieke huisstijl van Tango direct herkennen.”

De tankvoorziening wordt gebouwd op een perceel van ruim 4.600 m2 en zal komen te liggen aan het kruispunt van bedrijvenpark Laarakker met de Hapse randweg.

Bedrijvenpark Laarakker

Bezoekadres :
Louis Jansenplein 1
5430 DA Cuijk

Correspondentieadres :
Postbus 7
5360 AA Grave

Telefoon : 0485-396600

Website : www.laarakker.com

Lees hier meer informatie over de ontwikkelingen van bedrijvenpark Laarakker 73.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.