Elke stof en akoestiek telt bij familiebedrijf Brakels uit Boxmeer

BOXMEER – Louis Brakels van Brakels Stofferingen BV en Richard Brakels van Brakels Acoustic Solutions BV hebben in 2009 het familiebedrijf in Boxmeer overgenomen. Daarna werd het bedrijf opgesplitst in de twee genoemde onderdelen. De eigenaren staan binnenkort op de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk.

“Indien mensen meer willen weten over onze producten en diensten is men van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking, en op 21 en 22 juni tijdens de beurs in Cuijk”, vertellen Louis en Richard Brakels.

“Voor zover je kunt spreken over doelgroepen, komen wij graag in contact met onder andere architecten, projectontwikkelaars, interieurbouwers en kantoorinrichters, want dat zijn onze opdrachtgevers.”

Niet alleen elke stof telt, sinds 2009 kwam er een nieuw product bij: akoestiek oplossingen. Zo is een akoestisch (geluidsabsoberend) wand- en plafondpaneel ontwikkeld, dat door de variatie in vorm en dessins een decoratief element wordt in de ruimte. Een praktische en aantrekkelijke oplossing voor interieurs met een slechte akoestiek.

De oorspronkelijk basis van het bedrijf – stoffering – vergt de nodige kennis en ervaring. “Een echt ambacht”, aldus Louis Brakels. “Wij stofferen op maat. Uw opdrachten worden vakkundig uitgevoerd en afgeleverd aan onze opdrachtgevers.”

In 2015 bestond het bedrijf 60 jaar. De twee bedrijfsonderdelen blijven continue vernieuwen.

 

Brakels Stofferingen BV
Brakels Acoustic Solutions BV

Heinz Moormannstraat 1d
5831 AS BOXMEER

Telefoon : 0485-573909
Fax : 0485-578673

E-mail :    info@brakels.nl
Website : www.brakels.nl

Print Friendly, PDF & Email