Steffen Goossens in beeld voor de nieuwe afdeling bedrijfskleding bij Van Keijsteren Beugen

Maak kennis met Steffen Goossens bij van Keijsteren in Beugen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

van-keijsteren-beugen-steffen-goossens-afdeling-bedrijfskleding-maasvallei-netwerkBEUGEN – Met ingang van 1 mei 2015 is Steffen Goossens toegetreden tot het regionale familiebedrijf van Keijsteren in Beugen. Steffen is verantwoordelijk voor de nieuwe afdeling bedrijfskleding, waar ook ter plaatse letters, logo’s, afbeeldingen en teksten bedrukt kunnen worden op bedrijfskleding.

 

Steffen heeft voorheen 12 jaar in een Sportzaak gewerkt in Boxmeer en daarna ruim tien jaar in een herenmode zaak in Horst. Met 22 jaar ervaring is de nieuwe afdeling bedrijfskleding bij van Keijsteren een fantastische uitdaging. Het assortiment is enorm veelzijdig en de voorraad is groot. Ruitersport kleding, veiligheidsschoenen, wandelschoenen, klompen, sloffen en laarzen. Van Keijsteren in Beugen, heeft het allemaal.

van-keijsteren-beugen-afdeling-bedrijfskleding-maasvallei-netwerk

 

Maar ook de bedrijfskleding; shirts, overhemden, jassen, werkbroeken, handschoenen en zelfs sokken liggen allemaal op voorraad. Beslist de moeite waard om een kijkje te nemen in de bedrijfskleding winkel van Van Keijsteren, want vorig jaar is er speciaal een verdieping van ruim 400m2 voor gemaakt. De bedrijfs- en veiligheidskleding is zowel voor dames, heren en kinderen in alle maten verkrijgbaar. Maak kennis met Steffen Goossens.

Van Keijsteren Handelsonderneming B.V.

Laag Werveld 1van-keijsteren-beugen-maasvallie-netwerk
5835 CP Beugen

Telefoon : 0485-361275
Fax: 0485-362785

E-mail : info@vankeijsteren.com
Website : www.vankeijsteren.com

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.