Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen uit Cuijk bereiden zich voor op het 170 jarige bestaan van hun bedrijf

CUIJK – De vierde en vijfde generatie van de firma J.H. Smits en Zonen BV bestaat uit Theo en Camiel Smits. Theo was 19 jaar toen hij zijn vader ging helpen in de steenhouwerij. “Mijn vader maakte voornamelijk gedenkstenen, dorpels en vensterbanken, maar ik wist het assortiment al gauw uit te breiden met keukenbladen, nieuwe producten en materialen.”

Camiel is op zijn 25e heel bewust toegetreden tot de zaak. “Mijn aandacht ligt met name in de werkplaats om ons productieproces te optimaliseren en de kwaliteit te bewaken. We hebben een machinepark bestaande uit onder andere 8 specifieke machines om ons materiaal te verwerken. Met een team van 21 medewerkers, zorgen we voor de dagelijkse bedrijfsvoering.”

Wij verwerken materialen zoals composiet, keramiek, Dekton, graniet, marmer en allerlei andere soorten natuursteen.
Hoofdzakelijk werken wij voor aannemers, bouwbedrijven, interieurstylisten, interieurbouwers, keukenzaken, architecten, binnenhuisarchitecten, zwembadspecialisten, hoveniers en speciale bouwgerelateerde bedrijven.

Op 8 en 9 juni 2018 vieren wij ons 170 jarige bestaan. De eerste dag zal besloten zijn en de tweede dag wordt echt een open dag voor mensen die eens een kijkje willen nemen in ons bedrijf.

De komende periode zullen we via Maasvallei.net wat meer informatie geven en laten zien over ons bedrijf, want we werken graag samen met ondernemers uit de regio.
Indien u vragen heeft of meer informatie wilt hebben, horen wij het graag.

Steenhouwerij J.H. Smits & Zonen BV
Heeswijksestraat 9
5431 SB Cuijk

Telefoon : 0485-312786

Like ons op Facebook

E-mail : info@steenhouwerijsmits.nl
Website : www.steenhouwerijsmits.nl

Print Friendly, PDF & Email