Steeds meer positieve feedback over de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Steeds meer positieve feedback. – Ook Wim Zegers van HWC Uitzendorganisatie uit Reek was zeer te spreken over de totale opzet van de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. “We vonden het een hele gezellige beurs en hebben leuke nieuwe contacten opgedaan. Als de vlag zo blijft wapperen als nu, zijn we volgend jaar zeker weer van de partij.”

Ook in dit artikel laten we enkele exposanten van de Maasvallei Beurs aan het woord over hun bevindingen.

Viola en Martin Olieslagers uit Boxmeer vonden de algehele opzet van de beurs mooi. Martin. “Voor ons is het belangrijk om zoveel mogelijk werken uit onze galerie te kunnen laten zien. Ik heb veel gesprekken kunnen voeren met andere exposanten en bezoekers. Daarom overwegen wij serieus om volgend jaar weer mee te doen.” Galerie Olieslagers.

Ank en Bernhard Smits van de Glas en Raamdecoratie uit Mill waren aangenaam verrast. Ank. “We wisten van te voren niet zo goed wat wij konden verwachten op de business beurs, maar we hebben eigenlijk alleen maar aanloop en veel bekijks gehad van de mede exposanten en de bezoekers. De beurs is mooi opgezet en het zag er allemaal heel goed uit.”

Vera van Tienen die samen met haar collega Maarten Besemer op de beurs stond zegt. “Het was te zien dat de organisatie keihard gewerkt heeft om een mooie beurs neer te zetten. Wij vonden het een fijne beurs met een gezellige sfeer. We hebben veel aandacht gehad in onze stand.”

Ook de sponsoren vonden het allemaal een goede beurs en zijn volgend jaar allemaal weer van de partij. Van links naar rechts op de foto. Maasvallei organisator Michel Hovenkamp, Rob van den Broek, Bart Vinck, Samuel Sanders, Chris Jordans, Sjaak van der Linden en Wethouder Bouke de Bruin van de Gemeente Boxmeer, die de beurs kwam openen.

Ook Herman van Eurospares heeft zich goed vermaakt op de beurs. “Gezellige beurs, veel mensen gesproken en er was een hoop belangstelling voor onze producten.”

De verkoopadviseur bij Van Tienen Drankautomaten Lars Jacobs. “We mochten samen met de Maasvallei organisatie en de dames van Adecco gratis koffie en thee uitdelen aan de exposanten en de bezoekers, dus wij hebben continue goed in de belangstelling gestaan. Voor ons een zeer goede beurs en we hebben ons bedrijf goed kunnen promoten in Boxmeer.”

Hoveniersbedrijf Erik Hendriks. “Ik heb een paar opmerkingen met de beursorganisator besproken, die ik een volgende keer graag anders zou willen zien. Maar verder vond ik de beurs goed van opzet, mooie stands en de hal was voorzien van sfeervolle verlichting. Verder heb ik allemaal nieuwe mensen leren kennen en ook nog wat klanten gesproken, dus in die zin was de beurs voor mij helemaal goed.”

Positieve feedback

Op de foto staat links Mari Jordans en rechts Wesley Jordans van JK automatisering uit Oploo. Mari. “Wij kijken terug op een hele geslaagde Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. Voor ons is de beurs zeer constructief geweest omdat we met ons team heel veel ondernemers hebben gesproken. De beurs was goed van opzet door de mooie witte stands in contrast met het zwarte tapijt in de stands, beton look op de middenpaden en prachtige sfeerverlichting. We stonden ook op een fijne plek en wij vinden dat de organisatie ruim voldoende zakelijke bezoekers heeft weten te trekken naar deze beurs.” Positieve feedback.

Positieve feedback

Michel Hovenkamp “Ik ben trots op wat we hebben neergezet met z’n allen. Graag wil ik alle leveranciers, sponsoren, participanten, exposanten, deelnemers, vrijwilligers en bezoekers bedanken voor het onvoorwaardelijke vertrouwen in mij als Maasvallei organisator. Deze beurs was helemaal uitverkocht en we waren al begonnen aan een wachtlijst. De volgende beurs staat in de planning voor dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november 2019. Waarbij dinsdag 5 november een besloten exposantendag gaat worden, die tevens zal fungeren als generale repetitie.”

In een volgend artikel laten we weer een aantal exposanten aan het woord.

Heeft u vragen over de Maasvallei Business Beurs Boxmeer? Neem dan gerust contact met ons op.

Maasvallei Netwerk

Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.