Sprankle: voor altijd vers getapt sprankelend water

VENRAY/ROGGEL – Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver water te stimuleren. Dit wordt  bereikt door het plaatsen van duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers, de zogeheten l’eautomaten, die rechtstreeks worden aangesloten op de  waterleiding.

Wim Geelen en Ans van Lier van advisering en verkoop vertellen over de nieuwste toepassing voor thuis: de DrinQ-kraan.

Het bedrijf bestaat inmiddels 15 jaar. Sprankle – gevestigd in Roggel – doet mee aan de Maasvallei Expo om zich te presenteren met haar producten. Het bedrijf biedt immers oplossing voor andere bedrijven en instellingen, maar ook voor horeca-ondernemers en particulieren thuis.

Sprankle verwacht op de Maasvallei Expo vele nieuwe contacten te leggen. De bezoekersdoelgroep zijn zoals al gezegd beslissers uit bedrijven (MKB), horeca en gezinnen.

Wat Sprankle beslist heel graag wil laten zien aan de bezoekers: “De mooiste en beste watertappunten voor gekoeld en bruisend water”, aldus Ans van Lier en Wim Geelen.

Waarom zouden de bezoekers juist jullie stand moeten bezoeken? Het passende antwoord: “Voor het ontvangen van een gratis watercocktailreceptenboekje.”

Op de beurs Maasvallei Expo houdt Sprankle ook een inspirerende, sprankelende presentatie/lezing.

Sprankle, kortom een bedrijf met het motto ‘Altijd vers getapt sprankelend water’.

 

Sprankle

Bezoekadres: Markt 6, 6088 BP Roggel

 

Telefoon: (0475) 550244

Website: www.sprankle.info

 

Print Friendly, PDF & Email