SPM Professionals: specialisten in liften

Wij hebben niet de intentie om de "grootste" te worden maar wel de "beste".

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

specialisten in liftenCUIJK – specialisten in liften – SPM Professionals is een jong gedreven bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van woonhuis plateauliften en hydraulische liften. Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren,verkopen,monteren en onderhouden van platform woonhuisliften die vallen onder de machine richtlijn 2006-42 EC en de EN 81-41:2008 en hydraulische liften die vallen onder de liftenrichtlijn 95/16 en de EN 81-2. Tevens bieden wij technische ondersteuning aan lift gerelateerde bedrijven.

 

Waarin onderscheiden wij ons van de rest: SPM professionals levert geen standaard “out of the box” lift maar stelt in overleg met u de meest geschikte installatie voor u samen, waarbij we u de vrijheid laten om aan te geven hoe u lift er uit moet gaan zien. Hierbij maken we voor de platformlift als basis gebruik van de unieke Bandaangedreven platformlift Köhnig Premium 400. Deze lift is nieuw op de Nederlandse markt en wordt door SPM professionals onder licentie op de markt gebracht. Het lifttype is voorzien van zorgvuldig samengestelde componenten die er voor zorgen dat u jarenlang onbezorgd gebruik kunt maken van uw lift.

Kwantiteit en kwaliteit: Wij hebben niet de intentie om de “grootste” te worden maar wel de “beste”. Om te zorgen dat we u een concurrerende aanbieding kunnen doen die geen afbreuk doet op de kwaliteit, pakken wij de projecten kleinschalig aan. Hierdoor kunnen we u over het gehele traject optimaal begeleiden met uw keuze.

Kort samengevat: Deskundig advies over het volledige traject, deskundige montage en deskundig onderhoud.

SPM-Professionals
’t Riet 15specialisten in liften
5431 NL  Cuijk

Telefoon : 06-57343194

E-mail :     info@spmpro.nl
Website : www.spmpro.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.