SPM Lifttechniek uit Cuijk laat pure techniek zien tijdens de Maasvallei Expo te Venray

In de dagelijkse praktijk produceren wij liften in ons bedrijf en we installeren de liften op locatie.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SPM LifttechniekCUIJK – SPM Lifttechniek uit Cuijk staat dinsdag 31 oktober, woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 op de Maasvallei Expo om hun kennis, kunde en expertise in de liftindustrie te presenteren aan het grote publiek.

Tijdens de Expo willen we verschillende technische componenten laten zien om een indruk te geven hoe een lift werkt met elektrotechnische besturingssystemen en  mechanische onderdelen.

In de dagelijkse praktijk produceren wij liften in ons bedrijf en we installeren de liften op locatie. Daarnaast houden wij ons bezig met het onderhouden, repareren en controleren van liften.

SPM Lifttechniek

Tijdens de Expo staan SPM Lifttechniek op stand nummer 84 waar we graag van alles vertellen over ons bedrijf, onze visie, missie en maatschappelijk verantwoorde projecten.

SPM-Professionals is een bedrijf wat constant in beweging is. Voortdurend is SPM-Professionals op zoek naar verbeteringen in onze dienstverlening, kwaliteit van de werkzaamheden en in het veilig werken. Mede door het dynamische karakter van de organisatie maar vooral door de professionele aandacht van de gepassioneerde medewerkers, is SPM-Professionals uitgegroeid tot een betrouwbare partner om mee samen te werken.

SPM-Professionals is naast het kundig uitvoeren van moderniseringen, reparaties en onderhoud aan liften die gecertificeerd zijn onder de liftrichtlijn 95/16 en de EN 81-2, ook een onafhankelijke specialist op het gebied van platform Woonhuisliften welke gecertificeerd zijn onder de machine richtlijn 2006-42 EC en de EN 81-42. De zogenoemde hydraulische en spindel aangedreven platform liften. Door deze kennis bieden wij technische ondersteuning aan lift gerelateerde bedrijven. Niet alleen voor bedrijven maar ook particulieren en VvE’s mogen gebruik maken van onze ervaring. Eventueel voor een second opinion op een diagnose of een controle op uitgevoerde werkzaamheden van een onderhoudsbedrijf. Ook kan SPM-Professionals uw lift onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

SPM-Professionals wil u met de meeste toewijding van dienst zijn, zodat u op een juiste manier geïnformeerd en geadviseerd wordt.

SPM-Professionals
’t Riet 15spm-pro-soraya-roelof-kielstra-t-riet-15-cuijk-bedrijfswagens-maasvallei-netwerk-2
5431 NL  Cuijk

Telefoon : 06-57343194

E-mail :     info@spmpro.nl
Website : www.spmpro.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.



Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.