Smits Glas en Raamdeco uit Mill helpt met een persoonlijk en karaktervol interieur

MILL – Hoeveel mensen willen een interieur dat past bij hun persoonlijkheid? Of willen een ruimte creëren met een unieke uitstraling? Gevonden? Wellicht niet. Bij ons kan dit wel, want ons product is een Resin Decorative.

Wij werken met een 2-componenten lak. Deze lak hecht prima op gladde ondergronden, is UV-bestendig, bestand tegen alle soorten weertypen, uitermate geschikt voor buitengebruik in klein en groot formaat, geeft een schitterend effect binnenshuis en is in en om het huis heel breed inzetbaar.
Een outline vormt de basis, elke gewenste kleur geeft de finishing touch! Bestaande afbeeldingen uit ons assortiment, ook eigen ideeën kunnen worden omgevormd tot iets zeer persoonlijks!! Zelfs een logo kan het begin zijn van een unieke decoratie op deuren of ramen!

Bovendien is het bij ons ook mogelijk om:

– glas in lood te laten maken, te renoveren en in te bouwen in dubbel glas
– glas te graveren
– glas te lazeren

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van onze glasdecoratie? Informeer naar de vele mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Neem gerust een kijkje in “onze keuken” op onze website: www.smitsglasenraamdeco.nl

SMITS GLAS- EN RAAMDECOsmits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk (4)
Ank en Bernhard Smits
Graafseweg 7 (Ingang Kanariestraat)
5451 VT Mill

Telefoon 06-83717817

E-mail :    smitsglasenraamdeco@kpnmail.nl
Website : www.smitsglasenraamdeco.nl

Print Friendly, PDF & Email