SMITS GLAS EN RAAMDECO: GLAS OM GEZIEN TE WORDEN!

Informeer naar de vele mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Glas en RaamdecoMILL – Glas en Raamdeco – Deuren met glazen panelen, ensuite deuren, bovenlichten of erker ramen. Wie heeft dit niet ergens in huis of wie zou dit graag willen? Heeft u dan wel eens gedacht: wat kijkt het “kaal”, zou ik graag de inkijk weg willen werken? Wil ik wat meer kleur aanbrengen? Of zou een bepaald motief mooi staan binnen mijn interieur? Heeft u deze vragen wel eens
gesteld? Dan bieden wij de oplossing.
Smits Glas en Raamdeco, _Glas om gezien te worden!, _kan bieden wat u zoekt. Wij kunnen met ons systeem elk gewenst motief op glas aanbrengen en in elke gewenste kleuren gedecoreerd. Op diverse formaten glas, van simpele, standaard glas in lood motieven, tot ingewikkelde afbeeldingen of zelfs eigen creaties. Met ons systeem komen glasplaten weer tot leven en krijgt elk interieur en elk huis een nieuwe look! Weers- en UV bestendig, dus ook buiten te gebruiken op ramen, tafels, lampen e.d.

Glas en Raamdeco
Isolatieglas, dubbel glas in lood.

Daarnaast maken wij ook glas in lood ramen, renoveren en passen deze aan om vervolgens in te bouwen in isolatieglas. Hierdoor blijven uw glas in lood ramen behouden en de mooie uitstraling blijft bestaan, maar het geeft een goede isolatie als glas in lood in dubbel glas is ingebouwd. Ook dit nemen wij uit uw handen en verzorgen het totale plaatje. Zeker voor bouwbedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, architecten, interieurontwerpers en kozijnenverkopers is dit een prima oplossing!

Het is bij ons ook mogelijk om:

– glas in lood te laten maken, te renoveren en in te bouwen in dubbel glas
– glas te graveren
– glas te lazeren

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van onze glasdecoratie? Informeer naar de vele mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Neem gerust een kijkje in “onze keuken” op onze website: www.smitsglasenraamdeco.nl

SMITS GLAS- EN RAAMDECOsmits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk (4)
Ank en Bernhard Smits
Graafseweg 7 (Ingang Kanariestraat)
5451 VT Mill

Telefoon 06-83717817

E-mail :  info@smitsglasenraamdeco.nl
Facebook : Smits Glas- en Raamdeco
Website : www.smitsglasenraamdeco.nl

Smits Glas- en Raamdeco is nieuwspartner van de Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.