Smitleasing begint al aardig te settelen in Sint Anthonis

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

settelenSINT – ANTHONIS – Smitleasing begint al aardig te settelen aan de Breestraat 23a in Sint Anthonis. Deze voormalige garage aan de doorgaande weg is voor ons de ideale locatie om onze bedrijfsactiviteiten te kunnen uitbreiden. Medewerker Remco Jordens leidt ons vol trots rond in het nieuwe pand en vertelt van alles over het bedrijf.

Remco Jordens

Ik werk nu bijna vijf jaar bij Smitleasing en hier ben ik helemaal in mijn element. De werkzaamheden zijn elke dag hoogst interessant en veelzijdig. Dan moet je denken aan het opleveren van de leaseauto’s en het ontvangen van de leaseauto’s. Schaderapporten opmaken en eventuele schades bespreken met de klant en oplossen. Daarnaast houd ik me bezig met sales, advies, planning en administratie.

Short Lease

Smitleasing is specialist op het gebied van shortleasing, dit zijn kort lopende autolease- contracten die boete vrij zijn in te leveren en die voor bedrijven belangrijk kunnen zijn voor projectmatige opdrachten. Hun klanten zijn o.a. grote detacheringsbureaus en uitzendbureaus

Snelle leveringen tegen de laagste prijs

Onze klanten hebben regelmatig binnen 1 dag 1 of meer auto’s nodig en omdat wij putten uit de grootste shortleasepool van Nederland kunnen wij aan hun wensen voldoen en dus heel snel leveren.

Vaste lease contracten

Smitleasing is tevens de ideale partner voor u als het gaat om vaste leasecontracten. Zij begeleiden u om tot de juiste keus te komen welke auto ideaal is voor u en daarna worden er bij 5 a 6 grootste leasemaatschappijen voor u offertes opgevraagd en uiteindelijk kan dat u op een geheel leasecontract zomaar € 1.000,- tot ooit wel € 2.000,- schelen.

Er wordt de komende periode nog hard gewerkt in en rondom het nieuwe pand, maar bij Smitleasing zijn ze al aardig aan het settelen op de nieuwe locatie.

Zelf een auto leasen voor de korte of langere termijn?

Het komt steeds vaker voor dat mensen een auto willen leasen. De één wil voor weinig geld kunnen rijden in een jonge auto, terwijl de ander een leaseauto nodig heeft als voorloop auto. Denk aan mensen die een nieuwe auto besteld hebben die nog niet leverbaar is. Dat zie je momenteel veel bij de bestelling van elektrische auto’s. Dus mensen die op zoek zijn naar een leaseauto of een oplossing zoeken voor hun mobiliteitsprobleem, willen wij graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die er zijn.

Smitleasing BVsmitleasing
Breestraat 23a
5845 AX – Sint Anthonis

Telefoon : 0485-820213

E-mail : info@smitleasing.nl
Website : www.smitleasing.nl

Bekijk hier meer nieuwspartners van de Maasvallei.net website. Zelf nieuws aanleveren? Klik dan hier.


Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.