Smeermiddelen en vloeistoffen voor jouw auto, bestel je bij Mar-Oil

Zaken doen met Mar-Oil betekent dat u kunt rekenen op een betrouwbare partner voor al uw smeermiddelen en vloeistoffen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Smeermiddelen en vloeistoffen voor jouw auto, bestel je bij Mar-OilGROENINGEN VIERLINGSBEEK – Smeermiddelen en vloeistoffen – Het is momenteel nog heel onzeker of we een strenge winter gaan krijgen. In de winter gebruik je bijvoorbeeld meer antivries vloeistof voor de ruitensproeiers dan in de zomer. Het is daarom belangrijk om te controleren of de vloeistoffen en smeermiddelen in de reservoirs goed op peil zijn.

Veelal zijn de mensen niet goed op de hoogte over welke vloeistoffen en smeermiddelen er precies nodig zijn voor de auto. Daar kunnen wij als Mar-Oil bij helpen, met onze nieuwe webshop www.smeermiddelenwinkel.nl.

Volledige webshop

Deze nieuwe webshop is in het leven geroepen voor onder andere particulieren, autobedrijven, agrarische bedrijven, bouwbedrijven en transportbedrijven. Onder de categorie Auto tref je op onze website alle smeermiddelen en vloeistoffen aan voor het onderhoud van auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, tractoren en zelfs zware bouwmachines. In die zin zijn we van alle markten thuis. Wij leveren een breed scala aan kwalitatieve en gerenommeerde producten van bekende merken zoals Shell, UTB, Motul, Castrol en Total.

Goede service

Zaken doen met Mar-Oil betekent dat u kunt rekenen op een betrouwbare partner voor al uw smeermiddelen en vloeistoffen. Naast een goede prijs kwaliteit verhouding, hebben wij natuurlijk ook oog voor goede service. Bestelling via de website bezorgen wij binnen vijf werkdagen. Wij bezorgen zoveel mogelijk zelf op onze vaste routes, want dat is goed voor het milieu. Klanten mogen hun bestelling ook afhalen op onze vestiging in Groeningen. Indien noodzakelijk bezorgen wij bestellingen via een externe transporteur.

Informatie en advies

Heeft u vragen over smeermiddelen en vloeistoffen voor jouw auto? Neem dan gerust contact met ons op, want onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen.

Producten bestellen kan via onze nieuwe webshop. Ga naar www.smeermiddelenwinkel.nl om uw bestelling door te geven.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom van onze nieuwe vestiging.

Mar-Oil Olieservicemar-oil-olieservice-uit-vierlingsbeek-bruist
Marc Oudenhoven
Molenweg 10a
5826 BZ GROENINGEN- VIERLINGSBEEK

Telefoon : 0478-561541
Fax : 084-2284260

E-mail: info@mar-oil.nl
Website: www.mar-oil.nl
Facebook: Mar-Oil Oliehandel

Mar-Oil is nieuwspartner van Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*