Slagvaardig team met Mark Theelen

succes en geluk nu drs Mark theelen
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Slagvaardig met Mark TheelenNIJMEGEN – Dit weekend speelde ik directeur van een slagvaardig bedrijf op de tennisbaan. Mijn missie: mens en bedrijf succesvoller (trots) en gelukkiger maken. Gemotiveerde medewerkers wilden graag beter presteren door ontspanning en focus.

Hoewel wat onwennig in het begin, werd het team snel enthousiast dat ze inderdaad ervoeren dat hun productie, in ieder geval voor deze sessie van 2 x 40 minuten, 2x zo hoog lag dan gebruikelijk.

 

Tijdens deze trainingen in een slagvaardig team, ontdek je naast een simpele leermethode nieuwe aspecten van jezelf. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging om tot de kern te komen. Samen bespreken we wat dat voor jouw werk en leven kan betekenen. Met name onder druk ga je beter presteren. Dit doen we in een prettige omgeving; de tennissport, voetbalsport of golfsport dient als metafoor. Hoe bereik jij samen met anderen je doel?

 

Business beurs Boxmeer 2019

Wil je meer weten over het onderwerp slagvaardig team en leiderschap? Als manager, als medewerker, sporter of ondernemer? Op dinsdag 5 november ga ik speciaal op het ZZP Boost Event in gesprek met zelfstandig ondernemers en op woensdag 6 november ga ik in gesprek met de MKB ondernemers tijdens de Maasvallei business beurs Boxmeer.

Succes en Geluk Nusucces en geluk nu mark theelen
Drs. Mark Theelen
Nimrodstraat 91
6531LD Nijmegen

Telefoon : 06-38702514

E-mail : info@succesengeluk.nu
Website : www.marktheelen.nl.

Lees hier meer artikel over Mark Theelen.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*