Service Group Vonk wil samenwerken op facilitair gebied

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NIEUW-BERGEN – Wij hebben ons direct opgegeven voor de Businessbeurs in Cuijk op 21 en 22 juni omdat wij meer regionale betrokkenheid willen genereren, aldus Service Vonk Groep met vestigingen in Nieuw-Bergen en Boven-Leeuwen.

Veelal komen wij in beeld als er oplossingen dienen te komen voor acute storingen, bij potentiële klanten. Wij zijn met ons bedrijf van alle markten thuis op het gebied van verwarming, sanitair, airco en elektra: 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Momenteel hebben we het ook enorm druk in de scheepvaart, want we zijn nu bijvoorbeeld bouwkundige onderhoudswerken van chemicaliëntankers aan het updaten. Dan moet je denken aan de leefruimtes, douches, drinkwater, verwarming en zaken die moeten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. En dan met name ARBO-gerelateerde zaken voor de bemanning die in loondienst werkt op zo’n schip.

De reden voor onze deelname aan de beurs  is dat we serieus op zoek zijn naar samenwerkingen op facilitair gebied. Bedrijven die met ons willen samenwerken op het gebied van gebouwenonderhoud, schilderwerk, schoonmaak, technisch onderhoud, renovatie, bestrating en groenvoorzieningen. Alle faciliteiten onder één dak zeg maar, maar dan met één aanspreekpunt voor de klanten.

Service Vonk Groep
Expeditieweg 8-11
6657 KL Boven Leeuwen

Telefoon : 0487-501469

De Flammert 1016 A
5854 NA  Bergen

Telefoon : 0485-571331

E-mail :    info@vonk-service.nl
Website : www.vonk-service.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.