Serge van Emmerik van Safe2Lock Brandkasten uit Nieuw Bergen aan het woord

NIEUW BERGEN – Particulieren en bedrijven die een door de verzekering goedgekeurde kluis nodig hebben om bijvoorbeeld documenten, sieraden, munten, waardevolle spullen en waardepapieren veilig op te bergen, slagen zeker bij het bedrijf van Serge van Emmerik, Safe2Lock brandkasten op industrieterrein de Flammert in Bergen Limburg.

Als kind was ik al gefascineerd van sleuteltjes, geldkisten, mechaniek en de mystiek over de inhoud van een geheime kluis. Inmiddels bestaan ons bedrijf alweer 11 jaar en heb ik toch wel van mijn passie, mijn werk kunnen maken. Sinds we hier op de Flammert gevestigd zijn, heb ik echt het idee dat mijn kennis, ervaring en expertise helemaal tot zijn recht komt als ik met klanten spreek in onze nieuwe showroom.

We leveren kluizen, onderhoud, reparaties en diensten aan particulieren en bedrijven, maar ook internationaal van zzp-er tot beursgenoteerde multinationals.  Ons advies bij de aanschaf van een nieuwe kluis is heel belangrijk omdat wij kluizen op maat kunnen leveren. Wij geven advies over de juiste kluis, bijhorende certificaten en waar je allemaal op moet letten bij verzekeringen.

 

Ook het repareren en vervangen van codesloten en de mechaniek behoort tot de diensten van Safe2Lock Brandkasten.

Ons assortiment bestaat uit o.a. Geldkisten, Sleutelkasten, Hotelkluizen, Privé kluizen, Inbraakwerende kluizen, Afstortkluizen, Muurkluizen, Wapenkluizen, Kwaliteitskluizen, Brandwerende kluizen, Datasafes, Vloerkluizen en losse kluissloten.

Safe2Lock V.O.F.
Serge van Emmerik
De Flammert 1002G
5854 NA Bergen (LB)

Telefoon : 0485-324870

E-mail : info@safe2lock.nl
Website : www.safe2lock.nl

Print Friendly, PDF & Email