Selfstorage boxen huren in Boxmeer

Voor de huurders is het pand van Meerbox, zeven dagen in de week van zes uur 's morgens tot elf uur 's avonds toegankelijk.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Selfstorage boxenBOXMEER – Selfstorage boxen huren in Boxmeer? Dat kan bij opslagbedrijf Meerbox aan het ’t Leucker nummer 12. Zowel particulieren als bedrijven die tijdelijk of continue te kampen hebben met ruimtegebrek, kunnen betaalbare opslagunits huren bij Meerbox.

Selfstorage
Het woord zegt het al een beetje, je kunt zelf spullen verhuizen en opslaan in een eigen afsluitbare unit waar niemand bij kan komen. Meerbox biedt de huurders ook alle faciliteiten die je nodig hebt om je huisraad of goederen te kunnen verplaatsen. Er is een goederenlift aanwezig met een draagvermogen van 2500 kilogram, om spullen van de begane grond naar de 1e verdieping te transporteren en andersom. Er zijn steekwagens en goederenrollers beschikbaar, en voor een gering bedrag is het zelfs mogelijk om een aanhangwagen te huren.

Beveiliging
Om de veiligheid van huisraad, goederen en spullen tegen verlies of diefstal te waarborgen, beschikt het pand over 8 hypermoderne beveiligingscamera’s. Het pand is zelfs voorzien van rookmelders, brandmelders en inbraakbeveiliging. Voor de huurders is het pand van Meerbox, zeven dagen in de week van zes uur ’s morgens tot elf uur ’s avonds toegankelijk door middel van een codeslot. Alleen ’s nachts wordt de ruimte volledig afgesloten.

Klimaat
Onder alle weersomstandigheden blijft het klimaat binnen in het pand aangenaam. Het binnenklimaat is droog, koel, vorstvrij, vochtvrij en reukloos. Het pand wordt automatisch verlicht door middel van led verlichting die aangestuurd wordt door bewegingssensoren.

Selfstorage boxen
Meerbox ondernemer Toon Zeegers staat u graag te woord voor vragen over Selfstorage en opslagruimtes.

Contact
Neem voor vragen gerust contact op met ondernemer Toon Zeegers..

Maasvallei Beurs Boxmeer 2019
Op dinsdag 5 en woensdag 6 november staat Meerbox Selfstorage op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019 in stand nummer 40.

Meerbox Selfstorage
’t Leucker 12
5831 DB Boxmeer

Telefoonnummer : ​06-53110975

E-mail : info@meerbox.nl
Website : www.meerbox.nl
Facebook : Meerbox

Meerbox Selfstorage boxen is tevens nieuwspartner van de Maasvallei bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.