Samenwerkende gemeenten Land van Cuijk lanceren twee nieuwe websites voor bedrijfskavels

Gemeenschappelijke promotie voor de beschikbare bedrijfskavels op bedrijventerreinen in het Land van Cuijk

Delen wordt enorm gewaardeerd

beschikbare bedrijfskavels land van cuijkLAND VAN CUIJK – De samenwerkende gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis hebben gezamenlijk twee nieuwe websites voor beschikbare bedrijfskavels in het leven geroepen. Dit onder andere ter promotie van de regio en ter bevordering van de werkgelegenheid om bevolkingskrimp tegen te gaan.

Het idee bestond al een poosje voor een nieuw initiatief om de economische samenwerkingen te versterken tussen de gemeenten en de bedrijven in het Land van Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis. Dit initiatief gaat over gezamenlijke acquisitie om bedrijven buiten de regio attent te maken op het gunstige vestigingsklimaat die de industrieterreinen in de regio te bieden hebben.

beschikbare bedrijfskavels bedrijvenpark sterckwijck

Bedrijventerreinen zoals Laarakker 73 in Haps en Sterckwijck in Boxmeer hebben gewoonweg een eigen identiteit nodig vanwege de groeipotentie en de bedrijven die er al gevestigd zijn. Laarakker 73 had al een eigen website en vandaag is de nieuwe website voor Sterckwijck Boxmeer gelanceerd.

beschikbare bedrijfskavels land van cuijk
Joris Claassen en Bas Hendriks van Cybox Boxmeer voeren de laatste checks uit, vlak voor de lancering van de nieuwe websites.

Het neusje van de zalm is de gezamenlijke website KavelKaarten.nl. En het resultaat is prachtig en mag er zijn, want alle beschikbare bedrijfskavels zijn makkelijk te vinden voorzien van alle relevante informatie zoals grootte, bestemmingsplannen, milieucategorieën, ligging, buren, mogelijkheden en nog veel meer.

beschikbare bedrijfskavels land van cuijk

In samenwerking met Internetbedrijf Cybox uit Boxmeer wordt de website gevonden op basis van relevante zoekmachine trefwoorden waar potentiële bedrijven zeker op zoeken. “Deze websites zijn volledig geïntegreerd op Google technologie en zijn klaar voor de toekomst, vertellen de mannen van Cybox trots.”

beschikbare bedrijfskavels land van cuijk
Wethouder Maarten Jilisen van Cuijk en wethouder Peter Stevens van Boxmeer lanceren gezamenlijk de nieuwe website de cloud in.

De bedrijventerreinen in de regio Land van Cuijk lenen zich prima voor bedrijfsactiviteiten in verschillende branches, sectoren en werkgebieden zoals onder andere: Health, Zorg, Food, Agri, Logistiek en Industrie.  De regio beschikt over sterke logistieke infrastructuren zoals luchthavens, spoor, snelwegen, waterwegen en bruggen.

beschikbare bedrijfskavels land van cuijk
Van links naar rechts Eefke Buskes, Vicky Brands, Tijs van der Leest, Antoin Eijkens, Maarten Jilisen, Peter Stevens en Jeroen Beuken.

“De bedrijvencontactfunctionaris van de Gemeente Boxmeer, de heer Antoine Eijkens benadrukt dat het Land van Cuijk voor iedereen een Hotspot is. Als je met een passer een cirkel trekt op de kaart rond het Land van Cuijk, bereik je de drie provincies Limburg, Gelderland en Noord Brabant, waaronder de buurlanden België en Duitsland. En je zou het niet zo snel opmerken, echter is dit gebied goed voor maar liefst 10 miljoen inwoners. Probeer dat maar eens in het noorden of westen, want meer dan de helft van de gebieden valt dan in het water.” 

Lees ook de mooie ontwikkelingen van Agri Food Land van Cuijk op de Maasvallei Site.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd