Samen met de Executive Succes en Gelukscoach Mark Theelen aan slag?

Bezoek de golfbaan van Mark Theelen tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

succes en geluk nu drs Mark theelen
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

executive-succes-en-gelukscoachNIJMEGEN – NIJMEGEN – Wilt u met meer plezier meer slagkracht in uw bedrijf? Tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer heeft u geluk. U kunt met Executivecoach Mark Theelen aan de slag. Letterlijk ervaart u met Mark direct meer slagkracht op de meegenomen golfbaan. Als directeur krijgt u bovendien een verpakte golfbal met een belofte voor uw organisatie en voor u persoonlijk.

Wat betekent die toegenomen slagkracht voor uw organisatie? Meer focus-meer ontspanning-meer rendement, het klinkt zo eenvoudig. De drempel om meer rendement te bereiken op de golfbaan en in uw bedrijf wordt extra verlaagd met de golfkortingskaart. Ook die geeft hij gratis weg.

“Ik help directie-management om vanuit de dagelijkse routine meer uit zichzelf en hun personeel te halen. Om ambities waar te maken met minder moeite. Op de golfbaan, hebben we het over
ambities, concrete doelstellingen en hoe je samen met bedrijfsteams de effectiviteit met minstens 20% kunt verbeteren. Tijdens de beurs, wil ik mensen die 20% verbetering vast laten ervaren.”

executive-succes-en-gelukscoach

Op de foto ziet u Executive Mark Theelen samen met Timo Elbers. Lees hier het hele artikel over deze bijzondere coaching op de golfbaan.

Een van de technieken die Mark toepast bij coaching zijn chippen en pitchen op de golfbaan. Je bent dan toch lekker in de buitenlucht, in een mooie omgeving en dat schept rust. En het maakt niet uit of iemand een ervaren golfer is of nog nooit een golfclub in de hand heeft gehad, want focus, ontspanning, cq reductie van werkdruk, en rendementsverbetering staan centraal.
Drs. Mark Theelen studeerde Bedrijfspsychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in de jaren 80. Na een mooie carrière als psycholoog en sportcoach werd het in 2010 tijd om een eigen onderneming te beginnen op het gebied van leiderschap en teamcoaching. Indien u Succes en Geluk voor uzelf, uw onderneming of uw team wilt ervaren, neem dan gerust contact op met Drs. Mark Theelen voor een verkennende afspraak.
Succes en Geluk Nu

Drs. Mark Theelen
Nimrodstraat 91
6531LD Nijmegen

Telefoon : 06-38702514

E-mail : info@succesengeluk.nu
Website : www.marktheelen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.