Ruil voor de zomer nog uw oude ISDN centrale in bij 1Voice telecommunicatie in Nijmegen

Ruil uw oude ISDN centrale in bij 1Voice, voor een online hosted platform

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ISDN centraleNIJMEGEN – Per september 2019 is er een einde gekomen aan het ISDN centrale tijdperk waardoor iedereen gedwongen wordt om voortijdig over te stappen naar zogenoemde cloud oplossingen. Wellicht beter bekend als hosted telefonie of Internetbellen. Maar hoe pak je dat aan? Wat houdt dat allemaal in? En waar kun je naar toe met de overbodig geworden telefooncentrale?

1Voice telecommunicatie uit Nijmegen begrijpt als geen ander hoe belangrijk snelle internetverbinding en telefonische bereikbaarheid is voor ondernemers en bedrijven. 1Voice ontzorgt bedrijven en ondernemers van A tot en met Z als het gaat om concrete nieuwe oplossingen op het gebied van telecommunicatie. Want naast een snelle oplossing met servicegerichte ondersteuning wilt u ook niet teveel betalen toch? 1Voice heeft de kennis, ervaring en expertise in eigen huis om oplossingen te bieden voor organisaties uit alle branches, sectoren en werkgebieden. En of het nu om een eenmanszaak gaat of een multinational dat wereldwijd opereert, 1Voice regelt het. “Lees hier het artikel over de Hyster Yale oplossingen.”

Eigenlijk is het verdwijnen van ISDN helemaal niet zo erg, want met de hosted oplossingen van 1Voice wordt het bellen tot wel 50% goedkoper, is het relatief eenvoudig om de nieuwe techniek te koppelen met CRM systemen. Vaste telefonie en mobiele telefonie in combinatie met zakelijk en privé zijn grenzeloos met elkaar te combineren door ons platform.

Daarom kunt u bij ons uw oude ISDN centrale inruilen tegen een nieuw online communicatieplatform.

Neem contact met ons op over de voorwaarden en natuurlijk vrijblijvend advies.

ISDN centrale

Het team van 1Voice bestaat uit enthousiaste, kundige en servicegerichte medewerkers waar u altijd op kunt rekenen.

1 Voice BVpaul-dubbers-1voice-nijmegen-bespaar-tot-50-procent-op-uw-telefonie-en-internetkosten-maasvallei-netwerk

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

E-mail :       info@1voice.nl
Website :    www.1voice.nl
LinkedIn :   www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.