Retsoft digitaal archiveren uit Echt vertelt op de Maasvallei Expo alles over slim archiveren.

Het concept achter RetSoft Archief is halverwege de jaren ′90 ontstaan.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Digitaal Archiveren

Onze software voor digitaal archiveren bewijst zich al meer dan 20 jaar. De ontwikkelingen in de markt van gebruikers en aanbieders gaat razendsnel. Wij blijven hier niet bij achter en zijn op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van onze software om te komen tot een modulair software pakket wat vergelijkbaar is met een document management systeem, maar dan betaalbaar voor het MKB. Ook zijn we bezig om ons distributie netwerk internationaal uit te breiden.

Retsoft Archief is:
– Een complete oplossing
– Razendsnel en efficiënt
– Geschikt voor de cloud
– Office- en Outlook integratie
– Schaalbare oplossing voor elke branche

Het concept achter RetSoft Archief is halverwege de jaren ′90 ontstaan. De opkomst van de pc bood mogelijkheden voor het digitale archief. Scanners werden sneller en software gebruiksvriendelijker. De eerste jaren kon het programma alleen gescande documenten met een aantal sleutelwoorden vastleggen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig archiveersysteem met vele gebruikers in elke branche, van aannemer tot zorginstelling.

RetSoft digitaal archiveren leent zich bij uitstek voor het demonstreren en ondersteunen op afstand over het internet. Omdat wij als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij besloten geen support engineers meer naar klanten te sturen. Een aantal jaren geleden zijn we hiermee begonnen en het wierp gelijk zijn vruchten af. Vanwege de overvolle wegen en de toegenomen uitstoot van CO2 hebben we als bedrijf deze beslissing genomen. Wij bieden remote support waardoor wij de klant zeer snel kunnen helpen en hier door een maximale up tijd kunnen garanderen. Onze klanten reageren hier positief op. Hierdoor kunnen wij de prijzen van ons producten en service laag houden. Omdat de technieken vandaag de dag dusdanig geavanceerd zijn bieden wij remote support door middel van Skype, Telefoon en/of internet met een van onze medewerkers.

Ook onderhouden wij hiermee het contact met onze klanten via de helpdesk en onze dealers over de hele wereld. Je kunt vandaag de dag geen plek ter wereld bedenken waar ze nog niet met RetSoft Archief werken en daar zijn we uiteraard trots op!

Inmiddels zijn we 17 jaar verder en de uitdaging is nog steeds hetzelfde. We willen naar een systeem toe dat grotendeels zelflerend en automatisch werkt. Daarvoor moeten nog een hoop ′hobbels′ worden genomen maar aan ideeën ontbreekt het ons niet. De toekomst zal volgens ons liggen in het gebruik van speciaal voor kantooromgeving ontwikkelde hardware gecombineerd met tablet pc′s. Wij zijn nu al druk bezig die link te leggen.

Wij doen mee aan de Maasvallei Expo omdat deze Expo is gericht op onze doelgroep. Onze maatschappij verandert in een rap tempo. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol. De digitale informatie-uitwisseling gaat steeds sneller en neemt ook in omvang rap toe. Wij bieden een snelle, efficiënte en voor het midden- en kleinbedrijf betaalbare oplossing voor het beheren en toegankelijk houden van deze informatie.

Wij verwachten dat wij via de expo naamsbekendheid en natuurlijk ook leads kunnen genereren.
De Expo zal RetSoft meer exposure geven in de zuidelijke regio, waarbij we hopen hier te komen tot enkele serieuze leads. Het product zal de bezoeker vanzelf overtuigen.

digitaal archiveren
Sales en Support team Retsoft

Onze bezoekersdoelgroep zijn,
ZZP’er, MKB, MKB+, van aannemer tot zorginstelling, van klein tot groot, iedere instelling/ organisatie die een oplossing voor het beheren van hun informatie en hun documentstromen zoekt. Al 20 jaar wordt RetSoft Archief wereldwijd gebruikt door duizenden bedrijven en instellingen. RetSoft Archief Expert is geschikt voor elke branche, van Aannemer tot Zorginstelling.

Wij willen graag onze oplossing laten zien / demonstreren, en dan met name ook de voordelen die ze hiermee kunnen behalen.

Bezoekers moeten zeker onze stand bezoeken,omdat wij een eenvoudige, snelle, betrouwbare, veilige, en vooral ook een betaalbare oplossing bieden voor documentenbeheer en digitale samenwerking voor medewerkers en organisaties.

“Op dinsdag 31 oktober,woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 verwelkomen wij U graag op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in stand nummer 67  zie plattegrond.”

RetSoft B.V.

Bellweg 11
6101 XA Echt

Telefoon : 050 – 301 07 10

E-mail : info@retsoft.nl
Website : www.retsoft.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.