Renske Natuurlijke Diervoeding nodigt alle honden- en kattenliefhebbers uit in Cuijk

Renske Natuurlijke Diervoeding viert 25-jarig jubileum

renske-natuurlijke-diervoeding-25-jaar-jubileumCUIJK – Renske Natuurlijke Diervoeding organiseert op zaterdag 30 juni aanstaande van 13.00 tot 18.00 uur een open dag in het kader van het 25-jarig bestaan. Het bedrijf aan de Beerseweg 34a in Cuijk pakt uit met de komst van tv-dierenarts Piet Hellemans en Ivo Putman, die je kent van Robs Grote Tuinverbouwing.

Eric van den Berg vertelt: “In het kader van ons 25-jarig bestaan zetten we de deuren van ons bedrijf wagenwijd open. Alle honden- en kattenliefhebbers zijn welkom op deze bijzondere dag. We doen er namelijk alles aan om er een geweldige beleving van te maken. Daar draagt de komst van Ivo en Piet zeker aan bij. Natuurlijk ontbreekt ook Renske niet – zoals altijd – kun je met jouw vragen bij haar terecht.”

De natuurlijke diervoeding van Renske is in bijna heel Europa verkrijgbaar. Daarnaast worden er langzaam ook stappen gezet op de Aziatische markt. Dat hadden Renske en haar man Jan 25 jaar geleden nooit kunnen bedenken. Ze wonnen alles wat er te winnen viel met de Golden Retrievers, die ze fokten, maar de voeding vonden ze niet toereikend. “Voeding speelt een heel belangrijke rol bij de gezondheid, het gedrag, de prestaties en het uiterlijk van honden en katten. Eiwitten, vetten en vetzuren zijn heel belangrijk, maar ontbraken – vaak door de prijs – in de producten die al op de markt waren. Mijn ouders vonden dat daar verandering in moest komen.”

renske-natuurlijke-diervoeding-25-jaar-jubileum

“Wij zijn voortdurend op zoek naar ingrediënten die onze producten nog beter maken. Prijs is daarbij nooit bepalend; alles gebeurt hier vanuit de liefde en passie voor de dieren. Zij zitten écht zichtbaarder lekkerder in hun vel als ze onze voeding krijgen. Klachten zoals voortdurend ruien, chronische diarree, onrustig of hyperactief gedrag verminderen en verdwijnen zelfs volledig. Wij willen echt het beste voor de dieren. Variatie is daarbij ook heel belangrijk. Wij eten tenslotte ook niet graag iedere dag hetzelfde”, lacht hij.

Tijdens de open dag op zaterdag 30 juni van 13.00 tot 18.00 uur ontdek je alles over dit bedrijf en de natuurlijke voeding. “Het wordt ook gewoon simpelweg een feestje. Zonder de support van onze klanten hadden we dit jubileum niet kunnen vieren”, besluit Van den Berg.

Ga voor meer informatie naar www.renske.com.

RENSKE NATURAL PETFOOD BV
Beerseweg 34A
5431LC Cuijk

Telefoon : 0485 316491

E-mail : info@renske.com
Website : www.renske.com

Print Friendly, PDF & Email