Remco Jordens van Smit Leasing uit Cuijk netwerkt mee op de Business Beurs

CUIJK – Op 21 en 22 juni vindt in Cuijk weer de Business Beurs plaats, georganiseerd door Maasvallei Netwerk. Remco Jordens, accountmanager van Smitleasing zal hieraan deelnemen. “De Business Beurs is voor mij interessant vanwege het informele karakter. Het is laagdrempelig en, niet onbelangrijk, ook erg gezellig. Ik kom dan ook graag om te netwerken en nieuwe contacten op te doen!”

Remco Jordens werkt sinds januari 2015 als Accountmanager voor Smitleasing.  Na zij studie op de IVA in Driebergen heeft Remco altijd binnen de Automotive gewerkt als verkoper, bedrijfsleider en zelfstandig ondernemer. Nu ontzorgt hij Piet Cornelissen en Piet Smit bij het werven van nieuwe klanten en het bieden van service aan de bestaande klanten.

“Smit Leasing is een service gerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier van werken. Wij hebben een slanke, solide organisatie die merk- en bankonafhankelijk is. Hierdoor zijn we snel, flexibel, voordelig en kunnen we goed inspelen op iedere lease vraag. Wij zoeken samen met onze relaties steeds weer naar de meeste efficiënte invulling van mobiliteitsbehoefte.”

Smit Leasing is de specialist in short lease en lease.

“Short lease van Smit Leasing is ideaal voor ondernemers en organisaties die permanente flexibiliteit willen in hun wagenpark. Bij shortlease zit je niet vast aan een langlopend contract. Ideaal bij een kortlopend dienstverband of proeftijd. Wij zetten auto’s in op afroep, hebben geen voorraad en zijn dus altijd voordelig. Je bent verzekerd van de scherpste tarieven en flexibele contractsduur.”

Smitleasing heeft ervaren dat ondernemers en vooral werknemers regelmatig vragen hebben over lease en short lease. Bijvoorbeeld: “Hoe werkt dat precies met de bijtelling?” “Mogen anderen personen in mijn auto rijden?” “Hoe ben ik verzekerd en zijn mijn bijrijders ook verzekerd?” “Moet ik het onderhoud zelf regelen?”

Alle antwoorden op deze én andere vragen, staan overzichtelijk beschreven op de website van Smitleasing.

Remco Jordens is 21 en 22 juni 2017 aanwezig op de Business Beurs in Cuijk om al uw vragen omtrent lease en short lease te beantwoorden!! Bent u niet in gelegenheid om naar de beurs te komen, dan kunt u uiteraard contact met hem opnemen voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Smitleasing BVsmitleasing
Grotestraat 33
5431 DH Cuijk

Telefoon : 0485-820213

E-mail : info@smitleasing.nl
Website : www.smitleasing.nl

Print Friendly, PDF & Email