Regionale Business beurs in Boxmeer

dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 organiseert Maasvallei de Business Beurs Boxmeer 2019

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Regionale Business beursBOXMEER – Presenteer ook jouw bedrijf tijdens de regionale business beurs Boxmeer. Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 organiseert Maasvallei.Net voor de vierde keer de regionale business beurs Boxmeer, in de hallen van het Lion Center op Industrieterrein Saxe Gotha.

Word ook wereldberoemd in jouw eigen regio
Onderneem je in het Land van Cuijk, Boxmeer en omstreken? Dan is het beslist de moeite waard om jouw bedrijf ook te presenteren op deze tweedaagse regionale, B2B beurs. Zet je bedrijf op de kaart en verrijk jouw regionale netwerk met nieuwe contacten, relaties en klanten. Een van de meest persoonlijke manieren om je bedrijf te presenteren aan het grote publiek, is om deel te nemen aan een regionale business beurs.

Kracht van regionaal
De Maasvallei beurs staat dit jaar in het teken van regionale ontmoetingen om nieuwe samenwerkingen te kunnen smeden. De kans is groot dat je ondernemers treft met wie je nog nooit in gesprek bent geweest, maar wel kent van gezicht. Daarnaast tref je altijd interessante ondernemers die jou verder kunnen helpen en introduceren aan hun netwerk. En, als lokale ondernemers in de regio heb je altijd al iets met elkaar gemeen.

Positioneren en meer naamsbekendheid
De Maasvallei Business Beurs Boxmeer is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk nieuwe contacten kunt leggen. Het is bij uitstek dé beurs om jezelf, je bedrijf, producten, diensten, merken of onderwerpen onder de aandacht te brengen. Je kunt jouw bedrijf positioneren om meer naamsbekendheid te genereren. Maar, misschien ben je op zoek naar kennis, informatie, expertise of personeel? Op de Business Beurs Boxmeer vind je het allemaal.

Voordelen:
✔ Gezellige regionale sfeer
✔ Heerlijke streekproducten
✔ Keigave mede exposanten
✔ Regionaal zakelijk publiek
✔ Interessante presentaties

Profiteer direct van:
✔ Betaalbare beursdeelname voor je stand
✔ Gratis parkeergelegenheid
✔ Gratis koffie, thee en hapjes voor de bezoekers
✔ Gratis entreekaarten voor je relaties
✔ Gratis publiciteit op de Maasvallei site voor jouw bedrijf

Wie wat waar hoe en wanneer?
Dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 organiseert Maasvallei de Business Beurs Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha. In de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. Twee constructieve beursdagen van 16:00 uur tot 21:00 uur. Bekijk de plattegrond om een mooi plekje uit te zoeken en de exposantenlijst om te zien wie er allemaal al meedoen.

Meld je vrijblijvend aan zodat wij jouw bedrijf een passende offerte kunnen aanbieden.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Maasvallei Business Beurs Boxmeer
Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

1 Trackback / Pingback

  1. Doe mee met het ZZP Boost Event Boxmeer - Maasvallei.net

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.