Raamvallei Duomarathon in iets meer dan 24 uur uitverkocht

Binnen een half uur was de eerste helft van de kaarten al weg.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

RaamvalleiMILL – “De vijfde editie van de Raamvallei Duomarathon is uitverkocht!”, meldt voorzitter Daniëlle Kremers, nadat de ticketverkoop op 1 februari om 12.00 uur los ging. “Binnen een half uur was de eerste helft van de kaarten al weg. Vrijdagavond konden we op onze Facebook-pagina al melden dat we nog maar 25 duo-tickets hadden. In de loop van de zaterdag waren die allemaal vergeven.”

De Raamvallei Duomarathon leeft onder de mensen

Een unieke prestatie volgens Kremers, die vertelt dat ze als organiserend comité vorig jaar al heel blij waren met het feit dat we binnen één week uitverkocht waren. “En nu in iets meer dan 24 uur. Dat toont aan dat liefhebbers de Raamvallei Duomarathon écht in hun hart hebben gesloten. Of het nu regent dat het giet – zoals tijdens de afgelopen editie – het maakt ze niet uit: ze komen uit het hele land om te genieten van dit sportieve, bourgondische evenement.” Zo’n twintig duo’s nemen voor de vijfde keer deel.

42 kilometer genieten door het Land van Cuijk

Vijf jaar geleden is het idee voor de Raamvallei Duomarathon ontstaan binnen Ontdek Mill in samenwerking met het Verrassend PlatteLand van Cuijk. “Dit evenement vormt een unieke combinatie tussen hardlopen, fietsen en genieten. De duo’s beschikken samen over één fiets en wisselen elkaar op het traject af. Zo leggen zij samen ruim 42 kilometer af door de prachtige Raamvallei in het Land van Cuijk. Het overwegend onverharde parcours is zeker niet het makkelijkste, maar de ambiance is ontspannen, gezellig en enerverend”, aldus Kremers.

Starten en finishen bij Landgoed De Barendonk

De deelnemers worden namelijk niet alleen verrast door het prachtige, natuurlijke gebied, maar ook door heerlijke proeverijen, optredens en de Brabantse gezelligheid. En dat allemaal op fraaie locaties. Kremers: “We starten bij Landgoed De Barendonk en gaan vervolgens langs boerderijen, landgoederen, landerijen en andere unieke locaties in de Raamvallei. Paden die anders gesloten zijn, ontdekken we nu. En natuurlijk zijn er de nodige verrassingen onderweg. Na 42 kilometer worden de kanjers traditiegetrouw met alle egards binnengehaald op Landgoed De Barendonk.”

Hoe dat alles er precies uit zal zien, wordt achter de schermen bepaald. “Ons enthousiaste team van vrijwilligers gaat nu aan de slag met het bepalen van de routes, het benaderen van smikkelplatskes en entertainment, maar ook met het bedenken van leuke acties in het kader van het vijfjarig bestaan. We laten het lustrum natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbij gaan. Wil je hier ook een bijdrage aan leveren, dan kun je de organisatie bereiken via info@raamvalleiduomarathon.nl. “

Meer informatie: www.raamvalleiduomarathon.nl

Tip! Lees hier meer artikelen over Landgoed de Barendonk op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.