Qwezz Cloud beantwoord alle ICT vragen over veiligheid en ransomware virussen tijdens de Maasvallei Expo 2017 te Venray

We onderscheiden onszelf van onze concurrentie door iedere klant maatwerk te bieden

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

veiligheid en ransomware virussen

VENRAY – veiligheid en ransomware virussen – Qwezz Cloud BV is opgericht in 2005 als Qwezz ICT. Sinds 2013 is de bedrijfsnaam veranderd in Qwezz Cloud. We waren een van de eerste lokale spelers op de markt voor clouddiensten en profiteren iedere dag van de ruime kennis die we sindsdien opgebouwd hebben.

Ieder bedrijf komt op de één of andere manier in aanraking met ICT, hierin kan Qwezz altijd helpen met advies, implementatie, onderhoud en/of configuratie. Samen met potentiële nieuwe klanten brengen we in kaart wat de benodigdheden zijn en geven we vakkundig advies. We beperken onszelf niet alleen tot het aanbieden van clouddiensten, ook voor traditionele automatisering kunnen bedrijven bij ons terecht.

veiligheid en ransomware virussen

We onderscheiden onszelf van onze concurrentie door iedere klant maatwerk te bieden wat bij de desbetreffende organisatie past. Hierbij hanteren we een persoonlijke benadering en zijn we de tussenpersoon tussen onze klant en hun softwareleveranciers. Zo hebben onze klanten nog maar één aanspreekpunt nodig voor alle ICT gerelateerde vragen.

De ICT branche is altijd in ontwikkeling, dat maakt het werk ook zo interessant. We merken dat er de laatste tijd erg veel vragen komen over veiligheid en ransomware zoals bijvoorbeeld het beruchte Wannacry-virus. Binnen Qwezz hebben we sinds kort een uitbreiding gedaan qua personeel en hebben we een accountmanager in dienst genomen om verdere groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

Wij doen mee aan de Maasvallei Expo om onze naamsbekendheid verder uit te bouwen en in contact te komen met nieuwe potentiële partners. Daarnaast willen wij ook graag leren van andere ondernemers door ervaringen en informatie uit te wisselen.

Onze bezoekersdoelgroep is breed want wij zijn voor iedereen die een computer heeft interessant en andersom. Dus letterlijk van eenmanszaak tot multinational.

We willen de exposanten, deelnemers en bezoekers laten zien hoe gemakkelijk het is om in de cloud te werken en ten alle tijden al je data beschikbaar te hebben. Denk dan aan Hosted Exchange diensten, Systeem en Werkplekbeheer, en ICT advies. Ook willen we ondernemers bewust maken van het belang van goede back- up oplossingen.

Naast het zakelijk belang van de beurs proberen we ieder jaar wat leuks neer te zetten en een gezellige sfeer te creëren. Dit jaar hebben we ook weer een leuk idee, maar dat houden jullie van ons te goed.

veiligheid en ransomware virussen
Van links naar rechts: Monique Engelen, Maikel Welten, Paul Engelen en Peter Berkers.

Vragen over veiligheid en ransomware virussen?

Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 staan wij op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray. Als u de plattegrond bekijkt kunt u ons vinden op stand nummer 82. Om van de beurs een groot succes te maken gaan we ook onze zakelijke relaties van ons uitnodigen om de Maasvallei Expo te bezoeken.

Qwezz Cloud
Noorderhof 10
5804BV Venray

Telefoon : 0478-511 522

E-mail : info@qwezz.nl
Website : www.qwezz.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.