Quiche of Cake catering demonstreert nieuwe mobiele bar tijdens de Maasvallei Expo Venray

In april 2017 is Quiche of Cake ontstaan vanuit passie. Als je me vraagt waar ik nou echt gelukkig van word, dan is dat antwoord heel simpel: gezelligheid met lekker eten. Dit ultieme genietmoment wil ik anderen ook laten ervaren.Om voor deze beleving te zorgen hebben we een mobiele bar ontworpen. Met deze mobiele bar kunnen we live op locatie het eten maken. De gasten kunnen genieten van heerlijk eten en tegelijkertijd kunnen ze zien dat dit met liefde en passie wordt bereid.

“Quiche of Cake is een cateringbedrijf gericht op zoete en hartige hapjes. Van sweet tables tot volledige maaltijden, er is heel veel mogelijk.”

Elke opdracht is maatwerk voor ons. Samen met de klant bekijken we wat het beste bij hun evenement, bijeenkomst of feest past. Hierdoor is ons aanbod heel erg breed. Van soep en broodjes tot een sweet table met een bruidstaart, van een borrelplank tot cupcakes het is allemaal mogelijk! Hierbij wordt alles zelf gemaakt. Dit zorgt er voor dat het eten lekker maar ook uniek is.

Tijdens de Maasvallei Expo willen we mensen kennis laten maken met Quiche of Cake en de mogelijkheden van Quiche of Cake. Komt gerust langs om lekker te proeven en een praatje te maken. Wees welkom op onze stand nummer 25 tijdens de Maasvallei Expo op dinsdag 31 oktober, 1 en 2 november van 14:00 tot 21:00 uur.

Quiche of Cake
Teuntje Smits

Telefoon : 06-40270370

E-mail :  info@quicheofcake.nl
Website : www.quicheofcake.nl

Print Friendly, PDF & Email