PURA Catering uit Cuijk ziet elk feestje als een uitdaging

pura-catering-cuijk-josie-rachelle-roy-vullers-teamfoto-bij-rabobank-land-van-cuijk-en-maasduinen-maasvallei-netwerk

CUIJK – PURA ziet elk feestje, evenement of bijeenkomst als een nieuwe uitdaging. Wij leveren partycatering op maat voor kleine en grote gelegenheden, afgestemd op uw wensen en budget, vertellen Ruud Schouenberg en Patrick Wolfs van PURA Catering. Het cateringbedrijf uit Cuijk doet mee aan de Business Netwerkbeurs op 21 en 22 juni in Cuijk.pura-catering-cuijk-josie-rachelle-roy-vullers-teamfoto-bij-rabobank-land-van-cuijk-en-maasduinen-maasvallei-netwerk

“Met passie en oog voor detail zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Graag nemen wij uw zorg uit handen en doen wij waar we goed in zijn.”

“Bij veel van onze partijen werken wij samen met LaVie Catering. LaVie Catering is gespecialiseerd in partycatering en beschikt over meer dan 25 jaar ervaring. Zo wordt een walking diner, bedrijfsopening, bruiloft of een evenement altijd een succes!

“Onze cateringmedewerkers zijn toppers op het gebied van gastheerschap en logistiek en hebben alles in huis om samen met u een onvergetelijke happening van uw feest te maken. Op ons kunt u bouwen.”

Er is voor ieder wat wils. Wij bieden een aantal mooie party voorstellen. Neem met ons contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden wat betreft partycatering.

 pura-Laagveld-16-5431NX-cuijk-werkt-samen-met-gro-green-recycled-organics (2)

PURA Catering

Laagveld 16
5431 NX Cuijk

Telefoon : 0485-335210
Fax : 0485-335219
E-mail :     info@pura-catering.nl
Website :  www.pura-catering.nl

 

Print Friendly, PDF & Email