Pura Catering Cuijk : nog 5 jaar exploitant op de Maaskade tijdens de VierdaagseFeesten

“Het team van Pura Catering uit Cuijk is écht betrokken bij de Vierdaagsefeesten."

Delen wordt enorm gewaardeerd

pura catering patrick wolfs ingrid kloosterman Maaskade cuijkCUIJK – Pura Catering en het VierdaagseFeest Cuijk zetten de samenwerking voort. Zij wonnen de aanbesteding, die het organiserende comité in samenwerking met de gemeente Cuijk het afgelopen jaar heeft gehouden. Het Cuijkse bedrijf neemt de exploitatie van de horecavoorzieningen op de Maaskade de aankomende vijf jaar voor de vierdaagsefeesten.

Bedrijfsleider Patrick Wolfs van Pura Catering is blij met de uitslag van de aanbesteding. “Het VierdaagseFeest Cuijk is natuurlijk een prachtig evenement voor Cuijk. Twintig jaar geleden waren we zelfs al bij de organisatie betrokken. De laatste vier jaar doen we dat als exploitant van de kade. Als er dan – zoals afgesproken – een aanbesteding volgt, dan is het wel even spannend. We zijn dan ook verheugd dat wij als beste uit de bus komen.”

Betrokken
Voorzitter Ingrid Kloosterman deelt dat gevoel. “Het team van Pura Catering is écht betrokken bij de organisatie. Zij willen er net als ons een echte feestweek van maken. Kijk naar Lisa en Laura. Deze jonge meiden werken als bijbaantje bij Pura en stonden tijdens de Vierdaagse achter de bar. Ze waren zo onder de indruk van ons event, dat ze zelf vroegen of we nog hulp konden gebruiken. Zo is Laura sinds vorig jaar verantwoordelijk voor de social media en Lisa organiseert dit jaar de Zeskamp en Huttenbouwmiddag.”

“Wij hebben veel jonge medewerkers uit Cuijk en omstreken in dienst”, vertelt Wolfs. “Die groep hoor je wel een eens klagen dat er ‘niks wordt georganiseerd in Cuijk’. Kijk dan is het belangrijk dat je als werkgever initiatieven als een VierdaagseFeest, maar ook de Leijgraaf Foodtour bijvoorbeeld, blijft ondersteunen. We zien dat ook als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. En hoe leuk is het dat deze groep aan deze evenementen ook zelf een bijdrage kan leveren tijdens de uitvoering. ”

Pura Catering verzorgt de horeca op het VierdaagseFeest-terrein Daarnaast zijn ze samen met La Vie Catering verantwoordelijk voor de VIP-tent en het VIP-terras (tijdens de doortocht op vrijdag). “En op donderdag en vrijdag komen we weer met onze veldkeuken naar de Maaskade”, besluit Wolfs.

“Eerder tekende Ingrid Kloosterman (Comité VierdaagseFeest Cuijk) en Erwin Poels (Coöperatieve Horeca Cuijk) onder toeziend oog van burgemeester Wim Hillenaar een overeenkomst voor vijf jaar getekend. Beide organisaties gaan nauwer samenwerken, waarbij de verplaatsing van de Zeskamp naar het centrum de eerste grote stap is.”

PURA CateringPURA_Catering-cuijk-logo

Laagveld 16
5431 NX Cuijk

Telefoon : 0485-335210
Fax : 0485-335219
E-mail :     info@pura-catering.nl
Website :  www.pura-catering.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd