Publiciteit genereren in de Maasvallei

Persoonlijk contact is ook een hele goede zaak, want mensen doen zaken met mensen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MAASVALLEI – Publiciteit genereren in je eigen regio is goed voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf en de promotie van jouw producten, diensten, merken en onderwerpen.

Kracht van herhaling
Een belangrijke factor hierbij is de kracht van de herhaling, want de praktijk wijst uit dat herhaling goed is voor de herkenning, herkenning wordt namelijk geassocieerd met een positieve beleving.

Online & offline
Maasvallei.Net faciliteert in combinatie met de nieuwswebsite een jaarlijkse business beurs en periodieke netwerkbijeenkomsten waar iedereen aan mee kan doen. Op de nieuwswebsite tref je altijd actuele informatie over organisaties, bedrijven en ondernemers uit de Maasvallei.

Persoonlijk
En dat schept een band, want mensen herkennen elkaar vaak al van de nieuwsartikelen, de beurs en de netwerkbijeenkomsten. En dat maakt de Maasvallei activiteiten ook heel persoonlijk. Persoonlijk contact is ook een hele goede zaak, want mensen doen zaken met mensen.

Publiciteit versus verbinding
Als je publiciteit gaat genereren in de Maasvallei, ben je eigenlijk ook bezig met het leggen van persoonlijke verbindingen die leiden naar duurzame contacten. Regionaal zaken doen is tevens een duurzame en milieuvriendelijke aangelegenheid, die uiteindelijk weer leidt tot een krachtige, gezonde en vitale regio.

Meedoen?
Wil je meer weten over de activiteiten van Maasvallei.Net? Neem dan gerust contact met ons op.

Maasvallei.Net
Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

De Maasvallei producten en diensten vallen onder het bedrijf Zakenservice.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.