Provincie Limburg subsidieert Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Provincie LimburgHEIJEN – Vandaag overhandigde dr. J.P. (Joost) van den Akker, gedeputeerde voor economie en kennisinfrastructuur van de Provincie Limburg een cheque van maar liefst 38.000 euro voor het stagebureau Land van Cuijk en Noord Limburg.

Deze waardevolle cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door Karen Louwers en Ben van de Wijgert in restaurant De Fabriek aan de Grens in Heijen. “We hebben dit geld hard nodig om capaciteit te creëren om het stagebureau verder uit te laten groeien.”

Een van de doelstellingen van het stagebureau is om stageplekken te bieden aan studenten die op zoek zijn naar een stageplaats in de regio. Het regionale bedrijfsleven staat te springen om nieuwe medewerkers, dus is het goed dat de poorten naar de scholen wagenwijd open gezet worden. En op deze manier hopen wij de jeugd daadkrachtig perspectief te bieden zodat ze in de regio blijven wonen.

Provincie Limburg

Van links naar rechts op de foto ziet u Frans Pekema, wethouder Economische zaken gemeente Bergen, Janine van Hulsteijn, wethouder financiën voor de gemeente Gennep, dr. J.P. (Joost) van den Akker, gedeputeerde voor economie en kennisinfrastructuur van de provincie Limburg, Karen Louwers namens het Stagebureau Land van Cuijk en Noord Limburg, Ben van de Wijgert, parkmanager Duurzaam bedrijven overleg, Peter Stevens, wethouder Economische zaken (Loco Burgemeester) gemeente Boxmeer en Patrick Luijkx Penningmeester/voorzitter afdeling Noord-Limburg (Financieel Directeur Teunesen Zand en Grint), namens de Industriële Kring.

Het Stagebureau Land van Cuijk en Noord – Limburg  wordt gefinancierd door de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill, Sint Anthonis en het bedrijfsleven.  Daar is de provincie Limburg nu bijgekomen. dr. J.P. (Joost) van den Akker vertelt hierover. “De plannen van Ben en Karen zien er goed uit, hierdoor zijn we direct enthousiast geworden om extra geld beschikbaar te maken voor het Stagebureau.” Wethouder Peter Stevens is reuze blij met deze verbindende samenwerkingen. “Het is goed dat er niet alleen naar het eigen grondgebied gekeken wordt, maar juist ook naar mogelijkheden om gezamenlijke voordelen en doelen te behalen, door samen te werken.”

Neem voor vragen over het Stagebureau Land van Cuijk en Noord – Limburg gerust contact op met Karen Louwers. Telefoon : 085-064 0641 – E-mail : info@hettalentenbureau.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*