Proef het sprankelende verse water van Sprankle, tijdens de business beurs Boxmeer

Maak kennis met deze nieuwe vorm van duurzaam waterbeheer tijdens de Business beurs Boxmeer.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

sprankelendeROGGEL – SPRANKLE INTRODUCEERT : Het sprankelende DrinQ-abonnement: een alles-in-één perfect 6 kraan voor kokend, warm-koud, gefilterd (gekoeld) en bruisend water voor een vast bedrag per maand. Waterflessen, waterkokers en filterkannen kunnen de deur uit, want de DRINQ-HCS kraan kan alles.

Deze UNIEKE kraan biedt naast kokend heet water ook gefilterd, gekoeld en sprankelend water. Met een draaiknop kun je de verschillende keuzes maken. De gekleurde lichtring geeft precies aan op welke stand de kraan staat. Iedere stand heeft een andere kleur. De kraan is niet alleen praktisch en kostenbesparend, maar ook duurzaam. Geen onnodig plastic meer in huis.
Dit FRANKE product levert Sprankle exclusief in een abonnementsvorm.

Een slimme kraan

Via een slimme app krijgt u feedback over de werking van het systeem en kunt u precies bijhouden hoeveel flessen water uit de supermarkt en CO2-uitstoot er zijn bespaard. Als de kraan niet gebruikt wordt schakelt hij automatisch over naar de eco-stand om energie te besparen.

Beste getest

Het gefilterde water zorgt voor een zachte smaak en is vergelijkbaar met de smaak van bronwater. In een onafhankelijke test tussen vergelijkbare producten op de markt kwam de Franke-kraan als beste tevoorschijn voor wat betreft de kwaliteit van het bruiswater. Dit water is niet alleen lekkerder, maar ook gezonder. Belangrijke mineralen worden behouden, maar onzuiverheden zoals hormonen en medicijnresten worden nagenoeg helemaal uit het water verwijderd. Bovendien heeft de DrinQ-HCS ook het laagste energieverbruik.

Stil systeem

Het water wordt verwerkt in het zeer stille en smalle systeem. Mensen met een open keuken hebben zo geen last van storend geluid op de achtergrond.

Het abonnement

De abonnementsvorm voorziet in een lage aanschafprijs voor het elektronisch armatuur met installatiekosten en vervolgens een maandabonnement voor het ter beschikking stellen van de boiler, de waterkoeler en HUB met kalkfilter en een grote koolzuurcilinder.
Tevens zit het onderhoud, verwisselen van filters en het leveren van koolzuur inbegrepen in het abonnement. Ook het verhelpen van storingen aan huis wordt volledig afgedekt door dit abonnement. Voor een bedrag van nog geen twee euro per dag sluit je dit abonnement af voor minimaal 24 maanden. Daarna kun je blijven huren en per maand opzeggen.

Business Beurs Boxmeer

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019, staan wij op de Business Beurs Boxmeer 2019 in stand nummer 5. Wij nodigen u van harte uit om te komen proeven, beleven, ervaren en testen.

Wacht niet langer tot u toe bent aan een nieuwe keuken. Nu voor iedereen bereikbaar. Meer informatie over het sprankelende water vind u op onze website www.drinq.info.

Sprankle

Markt 6
6088 BP Roggel

Telefoon: 0475-550244

E-mail : info@sprankle.info
Website: www.sprankle.info

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*