Primetime Cuijk en Thomas.nl Wijchen samen verder

Het creëren van beleving voor bezoekers is steeds belangrijker binnen de evenementenwereld.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Primetime Cuijk en Thomas.nlCUIJK – Met ingang van 1 januari 2018 zijn Primetime uit Cuijk en Thomas.nl uit Wijchen gefuseerd. Primetime , specialist in eventtechniek, heeft in Thomas.nl, specialist in eventstyling, de ideale partner gevonden om tot een nog vollediger dienstenaanbod te komen. Dankzij de fusie kunnen beide partijen hun klanten een completer diensten aanbod leveren als het gaat om het faciliteren en uitvoeren van evenementen.

Primetime Cuijk en Thomas.nl Wijchen gaan samen verder onder de naam Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV.

Meer beleving
De fusie is voor beide bedrijven een logische en strategische stap. Het creëren van beleving voor bezoekers is steeds belangrijker binnen de evenementenwereld. De complementaire dienstverlening , uitgebreide know how en ervaring op het gebied van techniek , inrichting, styling en decor worden nu onder één bedrijf ondergebracht. Het nieuwe Primetime, onder leiding van Patrick Michiels (Algemeen Directeur Primetime) en Tom van Bergen ( Creatief Directeur (voorheen Thomas.nl ), helpt opdrachtgevers vanaf de ontwerptafel tot aan de uitvoer bij het faciliteren, uitvoeren en stylen van diverse soorten evenementen.

Primetime Cuijk en Thomas.nl

Nieuwe showroom
Door de fusie verhuist de showroom van Th omas.nl van Wijchen naar het terrein van Primetime aan de Hapsebaan 4 in Cuijk. De nieuwe showroom is het eerste project van het gefuseerde evenementenbedrijf . In de showroom worden bezoekers geïnspireerd en krijgen zij een indruk van de mogelijkheden op het gebied van eventtechniek en eventstyling. In het voorjaar 2018 zal de showroom openen.

Primetime
Vanuit de gedachte ‘ e en loket voor jouw hele event’ biedt Primetime een compleet dienstenpakket aan om evenementen kwalitatief te faciliteren. Hiermee helpt Primetime opdrachtgevers om evenementenbezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Alle benodigde apparatuur en materialen worden inhouse geleverd vanuit het magazijn in Cuijk.

Meer informatie over Primetime is te vinden op de vernieuwde website: www.primetime.nl

Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV

Hapsebaan 4
5431 NG Cuijk
Telefoon : 0485-318375
E-mail :    info@primetime.nl
Website : www.primetime.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.