Presentator Rob van Lieshout is wereldberoemd in Venray en komt naar Boxmeer

Bezoek stand 37 van Rob Presenteert tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Delen wordt enorm gewaardeerd

Rob Presenteert Maasvallei Beurs Boxmeer 2018VENRAY – De sympathieke presentator Rob van Lieshout, is al jaren wereldberoemd in zijn woonplaats Venray en omstreken. Rob presenteert programma’s voor de Venrayse Ondernemersprijzen, Zakenvrouw Noord Limburg, het periodieke Venray in Bedrijf op Peel en Maas tv en er staan nog veel en veel meer prachtige presentaties op zijn naam.

Wat veel mensen nog niet weten is dat Rob ook trainingen, workshops en coaching geeft aan mensen die zelf beter willen presenteren. Denk aan productpresentaties, bedrijfspresentaties of teampresentaties. Spreken in het openbaar als woordvoerder, voorzitter, ceremoniemeester of kwartiermaker wordt veel leuker, makkelijker en ontspannender na een persoonlijke training van Rob van Lieshout.

Rob legt uit:

De keuze om dit keer als exposant mijn bedrijf op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer te presenteren was zo gemaakt. Venray en Boxmeer liggen op nog geen 20 kilometer van elkaar af. En de reistijd met de auto of het openbaar vervoer, bedraagt ook nog geen 20 minuten. Omdat ik mijn vaste baan als onderwijzer op de basisschool aan het afbouwen ben om mijn bedrijf verder uit te laten groeien, wil ik veel meer naamsbekendheid opbouwen in het Land van Cuijk en Boxmeer. Deze beurs lijkt mij bij uitstek geschikt om in contact te komen met ondernemers, bedrijven en instellingen uit het Boxmeerse.

Met de Maasvallei ben ik redelijk goed bekend omdat de organisatie ook actief is in Venray en we elkaar met enige regelmaat weer tegenkomen. Organisator “Michel Hovenkamp” heb ik eerder mogen interviewen als presentator op de beurs in Venray voor de allereerste Maasvallei Business Beurs Boxmeer in 2013 en afgelopen jaar voor de Maasvallei Expo Venray 2017.

Ook tijdens deze beurs gaan we iets bijzonders doen, maar wat precies verklappen we voorafgaand aan de beurs. Verder sta ik op beide beursdagen in mijn stand nummer 37 om kennis te maken met de mede exposanten en de bezoekers van de beurs. En hopelijk mag ik dan veel adviezen geven en vragen beantwoorden over presentatietechnieken, workshops en coaching.

Rob Presenteert Maasvallei Beurs Boxmeer 2018

Indien u op voorhand al benieuwd bent naar de diensten van Rob Presenteert, maak ik graag een vrijblijvende afspraak met u.

Rob PresenteertRob Presenteert Maasvallei Beurs Boxmeer 2018
Joke Smitstraat 5
5803 AG Venray

Telefoon : 06-28915220

E-mail : info@robpresenteert.nl
Website : www.robpresenteert.nl

Word ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

 


Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd