Presentatie Meerjarenprogramma Agrifood Land van Cuijk op Landgoed de Barendonk te Beers leidt tot meer interessante vraagstukken

Zoek ook aansluiting bij Agrifood Land van Cuijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Agrifood Land van CuijkBEERS – Agrifood Land van Cuijk – Het Land van Cuijk bruist van de initiatieven en ontwikkelingen. Hierdoor hebben de samenwerkende gemeenten in het Land van Cuijk het initiatief genomen om te komen tot een meerjarenprogramma; AgriFood 2018-2021. Een programma dat bijdraagt aan bundeling en versnelling van ontwikkelingen in de regio. De insteek is nadrukkelijk dat het programma door alle actieve spelers op het gebied van AgriFood samen wordt gemaakt.

Ondernemers, overheden, onderwijs en het bedrijfsleven werken gezamenlijk aan de volgende onderwerpen voor het programma Agrifood 20018-2021.

Agrifood Land van Cuijk

Afgelopen woensdagavond kwamen de zes werkgroepen bij elkaar op Landgoed de Barendonk in Beers om de resultaten van het gezamenlijke meerjarenplan te presenteren en te bespreken.

Agrifood Land van Cuijk

Er zijn veel bedrijven die streekproducten verkopen, leveren en produceren in het Land van Cuijk, maar de distributie van de producten blijft een uitdaging en kan beter.

Agrifood Land van Cuijk

Er was veel lof over de resultaten van het Goei Leven Land van Cuijk.

Agrifood Land van Cuijk

Ook de communicatie naar buiten met media voor de betrokken partijen is een belangrijk onderwerp, want men wil de informatie delen met de regio om ook de juiste partijen met elkaar te verbinden.

Agrifood Land van Cuijk

Er wordt druk overlegt en nagedacht over manieren om de jeugd stageplaatsen en werkgelegenheid te bieden in de regio.

Zoek ook aansluiting bij Agrifood Land van Cuijk

Men is ook op zoek naar daadkracht, aanjagers en concrete plannen. Ondernemers, bedrijven, verenigingen en mensen die iets willen/kunnen betekenen voor de regio moeten zeker dit verslag lezen om in contact te treden met de juiste contactpersonen bij Agri Food 2018-2021.

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.