Prefab Schoorsteen Model Zeeland

De schoorsteen is afgewerkt met kunsthars gebonden steenstrips.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Model ZeelandEDE – Schoorsteen model Zeeland is één van de prachtige prefab schoorstenen uit het assortiment van Exclusieve Schoorstenen uit Ede.  Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, de vraag naar prefab schoorstenen groeit gestaag door. Met de innovatieve prefab schoorstenen van Exclusieve Schoorstenen uit Ede beschikt u altijd over de schoorsteen van de toekomst.

Model Zeeland

Deze prefab schoorsteen model Zeeland kenmerkt zich door een onderplaat, vier pootjes en een bovenplaat in hardsteen of betonlook. De schoorsteen is afgewerkt met kunsthars gebonden steenstrips. Dit model kan ook voorzien worden van een zwart gecoate rvs vlakke schoorsteenkap. Die is overigens demontabel. De poertjes, ook zichtbaar op de foto, lopen naar binnen. Ze zijn van aluminium materiaal, net als de kap.

Model Zeeland

Voordelen
Ideaal voor architecten die met grote ontwerp vrijheid willen werken. Dé uitkomst voor aannemers en bouwbedrijven die de meest effectieve manier zoeken om schoorstenen te plaatsen. De schoorstenen zijn door de aannemer zelf makkelijk te plaatsen. Prefab schoorstenen zijn goedkoper dan gemetselde schoorstenen, ze zijn lichter, passen naadloos en zijn niet van echt te onderscheiden.

Gemak en garantie
Al onze schoorstenen zijn fraai en functioneel. Daarom zijn al onze varianten licht in uitvoering en zijn ze voorzien van rvs hijsankers. Zo passen onze schoorstenen met gemak op ieder dak. Natuurlijk is de dakschuinte bij al onze schoorstenen instelbaar. Als laatste geldt: onze schoorstenen zijn niet kapot te krijgen. Hoe wij dat zo zeker weten? Wij maken alles zelf. Daarom krijgt u van ons altijd 10 jaar garantie.

Wilt u meer informatie over duurzame prefab schoorstenen of schoorsteen model Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op.

Exclusieve Schoorstenen BVexclusieve-schoorstenen-uit-ede
Kelvinstraat 33
6716 BV Ede

Telefoon : 085 486 7690

E-mail : info@exclusieveschoorstenen.nl
Website : www.exclusieveschoorstenen.nl

Volg Exclusieve Schoorstenen ook op Facebook!

Word net als Exclusieve Schoorstenen uit Ede, ook nieuwspartner en sluit je aan bij de Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.