Prefab Schoorsteen model Noord-Brabant

De prefab modellen van Exclusieve Schoorstenen zijn genoemd naar de provincies in Nederland.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

EDE – Model Noord-Brabant is één van de prefab schoorstenen uit het assortiment van Exclusieve Schoorstenen uit Ede.  Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, de vraag naar prefab schoorstenen groeit gestaag door. Met de innovatieve prefab schoorstenen van Exclusieve Schoorstenen uit Ede beschikt u altijd over de schoorsteen van de toekomst.

NOORD-BRABANT
Dit type schoorsteen kenmerkt zich door de uitwendige strekkenlagen. Voor de schoorsteen zelf is er keuze uit kunsthars gebonden steenstrips, gekeimde steenstrips en gezaagde steenstrips tot een gestucte variant, gecoat in iedere kleur. De schoorsteen op de foto is voorzien van 18 ponds Venuslood, maar is ook beschikbaar in loodvervangend materiaal.

Voordelen
Ideaal voor architecten die met grote ontwerp vrijheid willen werken. Dé uitkomst voor aannemers en bouwbedrijven die de meest effectieve manier zoeken om schoorstenen te plaatsen. De schoorstenen zijn door de aannemer zelf makkelijk te plaatsen. Prefab schoorstenen zijn goedkoper dan gemetselde schoorstenen, ze zijn lichter, passen naadloos en zijn niet van echt te onderscheiden.

Gemak en garantie
Al onze schoorstenen zijn fraai en functioneel. Daarom zijn al onze varianten licht in uitvoering en zijn ze voorzien van rvs hijsankers. Zo passen onze schoorstenen met gemak op ieder dak. Natuurlijk is de dakschuinte bij al onze schoorstenen instelbaar. Als laatste geldt: onze schoorstenen zijn niet kapot te krijgen. Hoe wij dat zo zeker weten? Wij maken alles zelf. Daarom krijgt u van ons altijd 10 jaar garantie.

Noord-Brabant
Mooi voorbeeld van Model Noord-Brabant op de daken in Lunteren, provincie Overijssel.

Wilt u meer informatie over duurzame prefab schoorstenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Exclusieve Schoorstenen BVexclusieve-schoorstenen-uit-ede
Kelvinstraat 33
6716 BV Ede

Telefoon : 085 486 7690

E-mail : info@exclusieveschoorstenen.nl
Website : www.exclusieveschoorstenen.nl

Volg Exclusieve Schoorstenen ook op Facebook!

Lees hier meer artikelen over Exclusieve Schoorstenen op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.