Prefab Schoorsteen model Limburg

Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, de vraag naar prefab schoorstenen groeit gestaag door.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Model LimburgEDE – Model Limburg is één van de prefab schoorstenen uit het assortiment van Exclusieve Schoorstenen uit Ede.  Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, de vraag naar prefab schoorstenen groeit gestaag door. Met de innovatieve prefab schoorstenen van Exclusieve Schoorstenen uit Ede beschikt u altijd over de schoorsteen van de toekomst.

Model LIMBURG
Dit type schoorsteen kenmerkt zich door een beton of hardsteenlookkap en gezaagde of kunstharsgebonden steenstrips. Het model is afgewerkt met een bovenplaat in betonlook. De bovenplaat is demontabel. De bovenplaat is ook verkrijgbaar in een zwart gecoate rvs schoorsteenkap.

Voordelen
Ideaal voor architecten die met grote ontwerp vrijheid willen werken. Dé uitkomst voor aannemers en bouwbedrijven die de meest effectieve manier zoeken om schoorstenen te plaatsen. De schoorstenen zijn door de aannemer zelf makkelijk te plaatsen. Prefab schoorstenen zijn goedkoper dan gemetselde schoorstenen, ze zijn lichter, passen naadloos en zijn niet van echt te onderscheiden.

Model Limburg
Mooi voorbeeld van schoorsteen model Limburg op een dak in Rijswijk te Zuid Holland

Gemak en garantie
Al onze schoorstenen zijn fraai en functioneel. Daarom zijn al onze varianten licht in uitvoering en zijn ze voorzien van rvs hijsankers. Zo passen onze schoorstenen met gemak op ieder dak. Natuurlijk is de hellingshoek bij al onze schoorstenen instelbaar. Als laatste geldt: onze schoorstenen zijn niet kapot te krijgen. Hoe wij dat zo zeker weten? Wij maken alles zelf. Daarom krijgt u van ons altijd 10 jaar garantie.

Wilt u meer informatie over duurzame prefab schoorstenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Exclusieve Schoorstenen BVModel Limburg
Kelvinstraat 33
6716 BV Ede

Telefoon : 085 486 7690

E-mail : info@exclusieveschoorstenen.nl
Website : www.exclusieveschoorstenen.nl

Volg Exclusieve Schoorstenen ook op Facebook!

Lees hier meer artikelen over Exclusieve Schoorstenen op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.