Prefab Schoorsteen model Gelderland

Alle Schoorstenen die Exclusieve Schoorstenen uit Ede maken, zijn niet kapot te krijgen.

Delen wordt enorm gewaardeerd

Schoorsteen model GelderlandEDE – Schoorsteen model Gelderland is één van de prefab schoorstenen uit het assortiment van Exclusieve Schoorstenen uit Ede.  Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, de vraag naar prefab schoorstenen groeit gestaag door. Met de innovatieve prefab schoorstenen van Exclusieve Schoorstenen uit Ede beschikt u altijd over de schoorsteen van de toekomst.

Gelderland
Deze prefab schoorsteen kenmerkt zich door een uitwendige rollaag aan de bovenzijde. De schoorsteen is afgewerkt met kunsthars gebonden of gezaagde steenstrips en een uitwendige rollaag. De schoorsteen is voorzien van Venuslood.

Voordelen
Ideaal voor architecten die met grote ontwerp vrijheid willen werken. Dé uitkomst voor aannemers en bouwbedrijven die de meest effectieve manier zoeken om schoorstenen te plaatsen. De schoorstenen zijn door de aannemer zelf makkelijk te plaatsen. Prefab schoorstenen zijn goedkoper dan gemetselde schoorstenen, ze zijn lichter, passen naadloos en zijn niet van echt te onderscheiden.

Gemak en garantie
Al onze schoorstenen zijn fraai en functioneel. Daarom zijn al onze varianten licht in uitvoering en zijn ze voorzien van rvs hijsankers. Zo passen onze schoorstenen met gemak op ieder dak. Natuurlijk is de dakschuinte bij al onze schoorstenen instelbaar. Als laatste geldt: onze schoorstenen zijn niet kapot te krijgen. Hoe wij dat zo zeker weten? Wij maken alles zelf. Daarom krijgt u van ons altijd 10 jaar garantie.

Wilt u meer informatie over duurzame prefab schoorstenen of schoorsteen model Gelderland? Neem dan gerust contact met ons op.

Exclusieve Schoorstenen BVexclusieve-schoorstenen-uit-ede
Kelvinstraat 33
6716 BV Ede

Telefoon : 085 486 7690

E-mail : info@exclusieveschoorstenen.nl
Website : www.exclusieveschoorstenen.nl

Volg Exclusieve Schoorstenen ook op Facebook!

Lees hier meer artikelen over Exclusieve Schoorstenen op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd