De Pianist Ron Keeris uit Oeffelt in beeld bij Maasvallei Netwerk

Delen wordt enorm gewaardeerd

OEFFELT – De Pianist uit Oeffelt is niemand minder dan Ron Keeris; pianist, arrangeur en pianoleraar. “Het muzikale heb ik met de paplepel meegekregen van mijn opa en vader. ” Ik ben geboren en getogen in Breda en in mijn tienerjaren zijn we in Boxmeer gaan wonen.

Ik heb aansluiting gezocht bij Maasvallei Bedrijven om meer naamsbekendheid te krijgen in de regio Land van Cuijk. Ik ben gediplomeerd pianoleraar en geef pianoles aan kinderen, volwassenen en ouderen in de leeftijd van 6 tot 99 jaar. De lessen geef ik bij mij thuis aan de vleugel of bij de leerlingen thuis op hun eigen piano. Vandaag de dag zit ik nu 32 jaar in het vak en speel alle soorten genres. Modern, klassiek, jazz, pop, rock, blues en al of niet ondersteunend met mooie improvisaties.

Particulieren, ondernemers en bedrijven kunnen mij inhuren voor feesten, bruiloften, partijen, beurzen, bijeenkomsten en speciale gelegenheden waar men passende live muziek bij wil hebben. Juist ook door mijn ervaring kan ik met de muziek ook een stukje sturing aan de sfeer geven. Daarnaast kan ik afhankelijk van de wensen ook andere muzikanten inschakelen als men meer wenst dan alleen de piano. Dus in die zin ben ik heel veelzijdig en van alle markten thuis.

Ik kijk er naar uit om u tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk te kunnen ontmoeten om persoonlijk kennis te kunnen maken en te laten horen wat ik allemaal voor u kan spelen. Indien u op voorhand meer informatie wenst, hoor ik het ook graag.

De Pianist
Ron Keeris
Dorpsstraat 12a
5441 AC Oeffelt

Telefoon : 06-36491167

Website : www.depianist.com
Volg De Pianist ook op Facebook
E-mail : info@depianist.com

 

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd