Personato helpt bedrijven in Zuidoost-Nederland met hun recruitment vraagstukken

Bezoek Personato tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 in  stand nummer 53

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VENRAY – Recruitment is ons vak – Wij hebben een uitgesproken mening over een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar hun klanten van wakker liggen en weten met de juiste oplossing te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet.

Met ruim 15 jaar ervaring in recruitment en een naamsbekendheid waar je u tegen zegt, kan niemand in de regio om ons heen. En dat sluit haarfijn aan bij wat we willen zijn: de beste in ons vak.

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heb je de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vind je nu juist dat talent waar jij naar zoekt? Of je nu wilt uitbreiden, moeite hebt met het vervullen van je vacatures of ondersteuning nodig hebt bij het in kaart brengen van je doelgroepen, je identiteit als werkgever of eenvoudigweg de coördinatie van je interne recruitmentproces: wij vinden de juiste oplossing.

Dit doen we altijd volgens de 3P-aanpak: wanneer je je Profilering op orde hebt en je Proces goed hebt ingericht, vinden we samen de juiste Professional. En dat doen we in maar liefst 14 vakgebieden! Bekijk onze diensten en laat ons weten waar jij wakker van ligt. We gaan graag met je in gesprek! Kom daarom langs op onze stand en maak kans op een gratis en vrijblijvende employer branding scan. We staan voor je klaar tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 in  stand nummer 53. Wees welkom, want de koffie staat al klaar. Download hier uw gratis toegangsbewijs.

Recruitment met Personato uit Venray.

Personato, recruitment is ons vak 
Keizersveld 91
5803 AP Venray

Telefoon : 0478 – 630 930

E-mail : info@personato.nl
Website : www.personato.nl
Facebook : Personato

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*