PayFix introduceert duurzame PayFixing in de regio

Bezoek de PayFix stand nummer 1 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Delen wordt enorm gewaardeerd

payfix-introduceert-duurzame-payfixing-in-de-regioBOXMEER – PayFix® is factoring 2.0: Payfixing is Sneller en slimmer. Je facturen worden binnen één uur betaald én verzekerd. Zo behoud je makkelijk, je flexibiliteit als ondernemer. Nooit meer zorgen over debiteuren, maar gewoon lekker doorgaan met ondernemen; zoals jij dat graag ziet. Wij PayFixen het graag voor je.

PayFix staat dit jaar voor de 2e keer op de Maasvallei Beurs. “We hebben aan de vorige Maasvallei beurs nieuwe klanten en waardevolle contacten overgehouden.” Zegt Nouri Verhoeven, relatiemanager van PayFix.” “Voor de komende beurs willen we graag nog meer bekendheid geven aan het begrip factoring en van PayFixen, een nieuw werkwoord maken, dat straks in de Van Dale  kan worden opgenomen. Veel ondernemers worstelen onnodig met hun cashflow, voorraadfinanciering en andere financieringsvormen. En daar kunnen wij heel flexibel bij helpen.”

Bekijk de video van de Brabantse Perry van de Griendt maar eens, die laat de facturen voor zijn bouwbedrijf ook PayFixen en kan zich nu volledig focussen op zijn bedrijfsvoering.

Door samen te werken met PayFix reken je ook voorgoed af met dubieuze debiteuren omdat jouw klanten bij ons eerst een kredietcheck ondergaan. Bij PayFix staat persoon contact centraal, want als je met vragen, problemen of aarzelingen zit, hoef je ons maar te bellen of te appen en we reageren meteen.

De belangrijkste redenen die ZZP en MKB ondernemers noemen waarom ze voor PayFix®hebben gekozen, zijn: de snelle betaling, de lage factorfee van slechts 0,1% per dag, het feit dat ze verzekerd zijn tegen afnemers die niet kunnen betalen en het behoud van flexibiliteit als ondernemer.

Gratis creditcheck!
Dankzij de gratis creditcheck van PayFix controleren steeds meer MKB en ZZP ondernemers de kredietwaardigheid van (nieuwe) klanten. Een veilig gevoel dus.

Bezoek PayFix tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 1. Indien je op voorhand vragen hebt over PayFixing, neem dan gerust contact op met Nouri Verhoeven.

PayFixpayfix-introduceert-duurzame-payfixing-in-de-regio
Nouri Verhoeven
Donau 106
2491 BC Den Haag

Telefoon : 088-8801088
Telefoon van Nouri : 0641818743

E-mail : info@payfix.nl
Website : www.payfix.nl

Facebook :  PayFix

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd