Patrick Beerkens van Grafipoint en Guido Heutink, eigenaar van hotel De Baronie, bekijken de mogelijkheden van folie

Folie van Grafipoint zorgt voor nieuw jasje Grafipoint in Beugen is al jaren een aanspreekpunt voor vrijwel alles op het gebied van drukwerk. Van verzorgen van zakelijke drukwerk en het creëren van een volledige huisstijl en promotiemateriaal van een bedrijf, tot het beplakken van interieur met folies.
Onlangs was Patrick Beerkens van Grafipoint op bezoek bij eigenaar Guido Heutink van Hotel De Baronie in Boxmeer om enkele mogelijkheden te bespreken. De folies kunnen een interieur een nieuwe, unieke en rustieke uitstraling geven aan kleine accessoires of complete meubels. Grafipoint biedt allerlei structuren en patronen aan, waardoor de mogelijkheden eindeloos worden.

Goede band
De samenwerking tussen het hotel en Grafipoint is al jaren hecht, zegt De Baronie-bedrijfsleider Stan Reijnen. “Guido is ook eigenaar van Café De Piek en daar was er al een goede band tussen de bedrijven. Deze is gebleven toen hij anderhalf jaar geleden het hotel overnam.”

De bedrijfsleider is inmiddels ook vol lof over het grafimediabedrijf. “Ze kennen ons goed en denken creatief mee als wij iets nodig hebben. De prijzen zijn goed en afspraken worden nagekomen.”

Textielframes 
Grafipoint regelt voor De Piek en De Baronie vrijwel al het drukwerk, zoals posters, affiches en visitekaartjes. Het bedrijf kan bovendien ook uit de voeten met het ontwerpen van logo’s en het creëren van volledige websites. Ook andere bijzondere producties zoals textielframes zijn verkrijgbaar: een lichtgewicht textiel dat in allerlei soorten en maten kan worden opgespannen. Van banners tot aan een hele wand aan toe! Bovendien zijn de doeken gemakkelijk te vervangen wanneer dit gewenst is.

Tegenwoordig wordt het restaurant van de De Baronie steeds meer in de kijker gezet. Stan: “Buiten de vakanties komt tachtig procent van onze hotelgasten uit de zakelijke hoek. Met het restaurant willen we met name de lokale bewoners bereiken.” Ook hierbij wordt De Baronie geholpen door Grafipoint, met onder andere het produceren van de menukaarten.

Snel schakelen
Grafipoint speelt een belangrijke rol bij de promotie van De Baronie. Stan: “Ook als we binnen een dag wat materiaal nodig hebben: Grafipoint kan dan snel schakelen. De bestellingen liggen altijd snel voor ons klaar.”

Bel voor alle mogelijkheden van Grafipoint naar 0485-575828 of zie de website: www.grafipointboxmeer.nl

Grafipoint
Marieke en Patrick Beerkens
Laan de Wijze 20
5835 DS Beugen

Telefoon : 0485-575828

E-mail :    info@grafipointboxmeer.nl
Website : www.grafipointboxmeer.nl

Print Friendly, PDF & Email