OSH BV One Solutions Warmtepompen op de Maasvallei beurs Boxmeer

De specialist in warmte- en koudevoorzieningen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

WarmtepompenBOXMEER –  OSH BV One Solutions Holland is gespecialiseerd in duurzame energie, waaronder ook warmtepompen, staat dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 als exposant op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019. Vanuit een stevige basis van ruim 18 jaar verregaande kennis en expertise is het bedrijf specialist in warmte- en koudevoorzieningen.

Of het nu uw nieuwbouw-, of renovatieproject betreft. Een enkel of juist grootschalig project. En of het nu gaat om appartementencomplexen, kantoorpanden, woon-zorgcomplexen, verpleeghuizen, industriële gebouwen, scholen of bijvoorbeeld tuinbouw. Wij zijn van alle markten thuis.

Ron Machielsen is onlangs aangesteld als commercieel adjunct directeur en zegt hierover. “Warmte- en koudevoorzieningen zijn voor veel mensen abracadabra. Er zijn zoveel aanbieders en producten op de markt, dat de mensen door het bos, de bomen niet meer zien. Als het gaat over duurzame energie, spreek je niet over één specifieke oplossing, maar over meerdere oplossingen. Met bijvoorbeeld alleen warmtepompen, zonnepanelen, biomassakachels, isolatiemateriaal en LED verlichting ben je er nog lang niet. Niet alleen gebouwen en huizen verschillen in afmetingen, maar ook de energiebehoeften zijn verschillend. En daar onderscheiden wij ons in. Wij geven onafhankelijk, eerlijk en verstandig advies over de juiste oplossingen die nodig zijn.”

“Wij doen mee aan de Maasvallei beurs om meer naamsbekendheid op te bouwen in Noordoost Brabant, omdat we hier actiever in beeld willen komen. Wij zijn interessant voor mensen die op zijn naar kwalitatieve en duurzame energieoplossingen.”

WARMTE- EN KOUDEVOORZIENING, EEN VAK APART.
Een specialisatie die OSH tot in de puntjes beheerst. Met maar één doel scherp op ons netvlies: de meest duurzame en efficiënte oplossing voor u. Wij beseffen als geen ander dat duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vereisten zijn.

Wij bieden op het gebied van warmte- en koudevoorziening in al uw technische installaties het hoogst mogelijke rendement. Doordat we verder kijken dan het product alleen, wij kijken naar het proces waar binnen het product moet passen. Met een optimale winst als gevolg.

PASSIE VOOR WARMTE EN KOUDE
Vanuit onze stevige basis van ruim 18 jaar verregaande kennis en expertise van de markt, zijn wij in staat u de beste producten te bieden. U geniet optimale ondersteuning als het gaat om uw vraagstuk over warmte- en koudevoorziening.

DUURZAME GENEN
Alles staat bij ons in het teken van duurzaamheid, toekomst, efficiëntie en energiezuinigheid. Wij zien oneindig veel mogelijkheden als het gaat om innovatie, systemen en het complete bijbehorende proces rondom duurzame energie. Hierin komt onze passie voor warmte volledig tot uw recht!

One Solution Holland (OSHbv) is exclusief distributeur van de warmtewisselaars, dry coolers en tapwatersystemen van Alfa Laval en de Waterkotte warmtepompen. Verder bestaat het leveringsprogramma uit afleversets en de duurzame modulaire plug & play energie-installatie genaamd ONE.

Wij staan samen met onze leveranciers voor kwaliteit en service.

Bezoek OSH op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 58. Bekijk hier de plattegrond en hier de andere exposanten. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs.

OSH B.V.
van Voordenpark 5c
5301 KP | Zaltbommel

Telefoon : 0418-510060

E-mail : info@oshbv.nl
Website : www.oshbv.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*